tkexpert

Üyecik
Üniversitem yüz yüze kesin kayıt sırasında yüklediğim belgelerin asıllarını istemiş, yüklediğim belgeler e-imzalı belgelerdi. Ben bu belgelerin renkli çıktısını alıp götürsem olur mu acaba? Hepsinin barkodu var ve doğrulanabiliyor.

Onları direkt kendi üniversitenden almış olman gerekiyor zaten, asıllarını götürmelisin.

"Online başvuru esnasında sisteme yüklenen belgelerin asılları e-Devlet'ten alınan veya e-imzalı/ıslak imzalı olmalıdır)." böyle bir not buldum üniversitenin yatay geçiş açıklamalarında. Anladığım kadarıyla e imzalı belgelerin çıktısı kabul oluyor değil mi?

"Online başvuru esnasında sisteme yüklenen belgelerin asılları e-Devlet'ten alınan veya e-imzalı/ıslak imzalı olmalıdır)." böyle bir not buldum üniversitenin yatay geçiş açıklamalarında. Anladığım kadarıyla e imzalı belgelerin çıktısı kabul oluyor değil mi?
Evet olur. Üniversiteden aldığınız fiziksel belgeler zaten ıslak imzalıdır. Yatay Geçişe Engel Yoktur ve Disiplin Cezası Yoktur belgelerini bu şekilde almışsındır.

Evet olur. Üniversiteden aldığınız fiziksel belgeler zaten ıslak imzalıdır. Yatay geçişe engel yoktur ve disiplin cezası yoktur belgelerini bu şekilde almışsındır.

Yatay geçişe engel yoktur ve disiplin cezası yoktur. Belgelerini e-imzalı olarak aldım, hocam ıslak imzalı değil. Üniversiteden fiziksel aldığım tek belge, ek madde 1 ile geçiş yapmamıştır belgesidir. Diğerleri e-imzalıdır.

Yatay geçişe engel yoktur ve disiplin cezası yoktur belgelerini e imzalı olarak aldım hocam ıslak imzalı değil. Üniversiteden fiziksel aldığım tek belge ek madde 1 ile geçiş yapmamıştır belgesi. Diğerleri e imzalı.
Tamam yine bir problem olmaz, aynı mantık. İmzalı olsun da ne olursa olsun :D