Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RiviasızGeralt

Çalışkan
Dostlar Ek madde 1 ile Eskişehir Üniversitesine geçiş yapmak istiyorum. Bazı evrakları topladım (YKS sonuç belgesi vs.). Bu belgelerin güncel olması istendiğinden hangi tarihte çıkarmalıyım? Şu an çıkarsam sorun olur mu? 1 ay kala mı çıkarmalıyım? Temmuzda mı çıkarmalıyım?

Bir forumda daha konu açmıştım. Birisi 2024 yılında myp ile geçiş yapmış. Ondan ıslak imzalı belge istemişler bende de böyle bir durum olma ihtimali var mı?

E posta yoluyla almayı düşünüyorum belgeleri. Şuan e devletten transkripti almaya çalıştığımda transkriptte notlar görünmüyor. pasif öğrenciye düşmüşüm (okula gitmedim daha hiç). sorun çıkarır mı?
Sorudan alakasız ama neden geçiş yapmak istiyorsunuz ? Başka konuda da görmüştüm sizi.

Tamamdır teşekkür ederim bilgiler için :) Yarın telefonla arayacağım yaz tatilinin ortalarında da eğer ıslak imza istenirse belgeleri almaya giderim. Bir de yüz yüze kayıt yapılabiliyor mu? Online kayıt yapılmıyormuş Eskişehir Teknikte. Ya postayla ya da şahısla istiyorlar.
Hocam onlıne kabul etmıyorlarsa mecbur dedıklerı sekılde yaparsınız.

Sorudan alakasız ama neden geçiş yapmak istiyorsunuz? Başka konuda da görmüştüm sizi.

İstanbul bana aşırı boğucu ve kötü geldi yani üniversiteden bağımsız biraz şehirle alıp veremediğim oldu. Kocaeli'yi düşünüyordum fakat Eskişehir'i havacılıkta daha çok övdüklerini gördüm.

Hocam onlıne kabul etmıyorlarsa mecbur dedıklerı sekılde yaparsınız.

Bir de son olarak Üniler kapandıktan sonra transkript vs alınabiliyor mu? Öğrenci işleri hala açık oluyor mu?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
evet olur.

Hocam buradan da daha detaylı acıklamıslar, sadece ogrencı belgesının basvuru tarıhlerı ıcerısınde ıstemısler 6 gun de sure vermısler basvuru ıcın.
Eskişehir Osmangaziye değil Eskişehir Tekniğe geçiş yapacağım ama genede teşekkürler bilgilerin benzeyeceğini düşünüyorum.
Edit bu gano ile geçiş MYP değil.

Eskişehir üniversitesi şu belgeleri istiyor:
  1. Öğrenci Belgesi (Yeni Tarihli)
  2. Transkript (Türkçe ve İngilizce)
  3. YKS/ÖSYS Sonuç Belgesi
  4. Ders İçerikleri (Türkçe ve İngilizce)
  5. Ders Planı
  6. Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge
  7. Nüfus Kimlik Fotokopisi
  8. Hazırlık Sınıfı okudu ise Hazırlık okuduğuna dair belge
  9. Öğrencinin EK Madde 1 gereğince daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
3 ve 7 sizlik. 1 günde halledilir.
4 ve 5 de duruma göre sizlik veya fakültenin işi.
Kalanlar ise öğrenci işleri (veya e-Devlet).
Fakulte de öğrenci işleri de sorun çıkarmayı iyi bilirler. Özellikle de öğrenci belgesi ve transcript gibi bilindik şeyler dışında olunca.

O yüzden tarihe göre değişmeyecek şeyleri bir 10 gün önceden hazır etmeye başlayın derim.

3 ve 7 sizlik. 1 günde halledilir.
4 ve 5 de duruma göre sizlik veya fakültenin işi.
Kalanlar ise öğrenci işleri (veya e-Devlet).
Fakulte de öğrenci işleri de sorun çıkarmayı iyi bilirler. Özellikle de öğrenci belgesi ve transcript gibi bilindik şeyler dışında olunca.

O yüzden tarihe göre değişmeyecek şeyleri bir 10 gün önceden hazır etmeye başlayın derim.
E devletten baktığımda Transkriptte Okuduğum bölüm vs yazıyor fakat notlarım yazmıyor neden? Pasif öğrenci olmam ile alakası var mı? Sorun çıkarır mı?