Şehsuvar Kementoğlu 20

Başarılı
Bayağı bir süredir download hızımda düşüş, sinyallerimde de bir problem olmamasına rağmen yalnızca YouTube'da videolarında hangi çözünürlükte olursa olur kısa ve uzun atlamalar yaptığımda yüklenmesi için 5-10 saniye arası bekliyorum, bazen çözünürlüğü kafasına göre düşürüyor bunu yaparken.

İstisnasız her videoda ve her zaman olmasa da genel anlamda verimli kullanamama durumu mevcut. Kablonet'i aradığımda değerlerim tümünün normal olduğu söylendi, YouTube ile ilgili birkaç böyle durum geldi bize de dendi. Ekşi'de de bir iki entry görmüştüm bununla ilgili ama bir aydır falan var ve artık rahatsız ediyor. GoodbyeDPI kullanıyorum ama kapatıp açınca herhangi bir şey fark etmiyor.

YouTube'da yavaşlama sorunu olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı bir süredir download hızımda düşüş, sinyallerimde de bir problem olmamasına rağmen yalnızca YouTube'da videolarında hangi çözünürlükte olursa olur kısa ve uzun atlamalar yaptığımda yüklenmesi için 5-10 saniye arası bekliyorum, bazen çözünürlüğü kafasına göre düşürüyor bunu yaparken.

İstisnasız her videoda ve her zaman olmasa da genel anlamda verimli kullanamama durumu mevcut. Kablonet'i aradığımda değerlerim tümünün normal olduğu söylendi, YouTube ile ilgili birkaç böyle durum geldi bize de dendi. Ekşi'de de bir iki entry görmüştüm bununla ilgili ama bir aydır falan var ve artık rahatsız ediyor. GoodbyeDPI kullanıyorum ama kapatıp açınca herhangi bir şey fark etmiyor.

YouTube'da yavaşlama sorunu olan var mı?
Adblock kullanıyorsanız olabiliyor.

Sistem bilgilerinizi verebilir misiniz? Chrome ve Windows 10'dasınız değil mi? Brave vb. tarayıcılar deneyebilirsiniz. Farklı hesaptan girmeyi de deneyebilirsiniz.

Bende de yavaş ancak 5-10 saniye de beklemiyorum yani, bir sıkıntı var orada.

Sistem bilgilerinizi verebilir misiniz? Chrome ve Windows 10'dasınız değil mi? Brave vb. tarayıcılar deneyebilirsiniz. Farklı hesaptan girmeyi de deneyebilirsiniz.

Bende de yavaş ancak 5-10 saniye de beklemiyorum yani, bir sıkıntı var orada.

Chrome, Win 10, BIOS, sürücüler, OS, Chrome hepsi güncel. Download ve pinglerde sorun yok, sinyal değerleri normal. Yayın izlerken ya da başka bir yerden video izlerken problem yok yalnızca Youtube'da bu problem. İlerletince birkaç saniye bekliyor bazen direkt 144P'ye alıyor bekledikten sonra. R5 5600, 4060Ti, 2X16 GB G.Skill 3600 Mhz, Asus TUF B450 Pro, KC3000 ve WD SN570.

Bu sorunun aynısı bende de var. Özellikle MacBook da YT premium var olmasına rağmen hem arayüz çok ağır ve yavaş hem de videolarda bazen görüntü donuyor bazen interneti görmüyor bazen video başında 5sn bekletiyor. Gerçekten çok garip bir site. Bu arada TurkNet GigaFiber kullanıyorum.

@Şehsuvar Kementoğlu, premium olmayan başka bir YouTube hesabında dener misiniz? Premium'u iyice çöpe çevirdi malum YouTube.

Explorer'dan premium hesapla giriş yaptım, takılma durumu çok çok az, sanki Chrome ile ilgili bir sorun gibi. Chrome'daki bazı eklentileri devre dışı bırakıp tekrar deniyorum.

Kullanmadığım iki eklentiyi kaldırdım, VPN eklentisini de devre dışı bıraktım, sanki bir tık iyileşti gibi bakalım.