Çok hızlı kitap okumaya kalktım. Kitaptan hiçbir şey anlamadım. Atlı koşturmuyor zaten peşimden. Ayda 5 kitap yerine 2 kitap okusam daha mantıklı olur mu?

Son olarak: Genel geçer kaç sayfa kitap okumanın belli midir, yoksa canım sıkıldığı zaman bırakmak mı daha iyidir? Nasıl olsa zevk için okunuyor. Görüşlerinizi almak isterim.

İyi Sosyaller.

Çok hızlı kitap okumaya kalktım. Kitaptan hiçbir şey anlamadım. Atlı koşturmuyor zaten peşimden. Ayda 5 kitap yerine 2 kitap okusam daha mantıklı olur mu?

Son olarak: Genel geçer kaç sayfa kitap okumanın belli midir, yoksa canım sıkıldığı zaman bırakmak mı daha iyidir? Nasıl olsa zevk için okunuyor. Görüşlerinizi almak isterim.

İyi sosyaller.

Kendini sıkmadan kitap oku yavaş veya hızlı değil insanlarla konuşurken hızında ve bazi insanların kitapa ilgisi yoksa zorla okusa da bir şey anlamaz.

Kitap hobidir, hızlı okumanın veya ayda şu kadar kitap okuyacağım diye şartlandırmanın manası yok.
Keyfine bak, yavaş yavaş anlaya anlaya oku. (:

Kitabı seviyorsan zaten anlaya anlaya okursun. Hem de her boş zamanda okuyup bitirmek için uğraşırsın fakat kitabı çok sevmediysen illa da okuyacağım diyorsan yavaş okumanın bir zararı olmaz hatta faydası bile olabilir.