18932

Gelişen
Malum olaylar ilk başladığında sosyal medya platformlara yavaşlatma getirildiğini haberini gördüm ama saat 12 civarına kadar sıkıntısız erişebiliyordum şu an VPN'siz telefondan hiçbirine giremiyorum. Bilgisayardan kabloyla 1000 Mbps aldığım için yine telefona göre yine VPN olmadan kullanabiliyorum. İşin hukuki boyutunu bilmiyorum ama bunu mahkeme kararı olmadan nasıl yapıyorlar? Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone direnç göstermeden uyguladı bunu ama TurkNet 2-3 saat sonra uyguladı. Bunu yapmayan firmaya herhangi bir ceza mı veriliyor bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Padişah uyguladı kısıtladı yapmayan güzelce para cezası yapıyorlardır.

6 Şubat depremlerinde de olmuştu. GSM Turkcell kullanıyordum mobil veriyle Twitter'a girilmiyordu ama o zaman TurkNet kısıtlama getirmemişti her şey açılıyordu. Şu an TurkNet de getirdi. TurkNet'i bunu zorlayan ne onu merak ediyorum.

TurkNet'i bunu zorlayan ne onu merak ediyorum.

Merak etmek mi? Yaşadığımız ülkede kararları kim veriyor? Cevap basit kararları veren sadece 1 kişi var zaten. 1 Günde 200 civarı kişinin gözaltına alınmasından da anlayabileceğiniz üzere cezalar artık sadece maddi olarak verilmiyor.

6 şubat depremlerinde de olmuştu. GSM Turkcell kullanıyordum mobil veriyle twittera girilmiyordu ama o zaman TurkNet kısıtlama getirmemişti her şey açılıyordu. Şu an TurkNet'te getirdi. TurkNet'i bunu zorlayan ne onu merak ediyorum.

Aynısı yaptı kimse yazamasın konuşmasın diye TurkNet ise mecbur kısıtladı yapmasa kapatırlar.