Yanlış anladığımı şimdi fark ettim. Ben 2 günlük yavru sandim. O yüzden ufak şırınga ve ucundan aldığınızı, kursaktan beslediginizi düşünmüştüm. 10 cc şırınganın 4 cc'lik kısmından bahsediyorsunuz herhalde. Ağızdan beslediginiz icin söylendiği gibi yavru durana kadar verebilirsin. Yiyorsa bir şey olmaz. İhtiyacı kadarını alıyordur.
Hocam 2 günlük ama yavru mu bebek mi terimleri bilmediğimden tam açıklayamıyorum, özür dilerim. Yumurtadan daha dün sabah çıktı. CC değerlerini kontrol edeyim hemen.
Hocam üstünde yazmadığından internetten baktım şimdi de, 3 CC kadar dolduruyorum ve kuş bazen 2 CC, bazen de 1 CC kadarını yiyor. Sonra bir daha yediriyorum bekletip tabii.
Hocalarım kuşu saat 16:00 gibi yine besledim ancak yoğurt+yumurta karışımı yaptığımdan ağzına gitti mi göremedim, çok akışkandı. Kuşun üstüne çok azıcık su döktüm şırıngayla, ağzını açıp kapıyordu. Biraz da su içirdim. Yaptığım işlemlerde sıkıntı var mı? Bir de kuş hiçbir şekilde mama yemek istiyor mu anlayamıyorum. Zar zor ağzını açıyorum, kursağı çok büyümüyor, küçülmüyor da, kaka da yapmıyor. Ne yapmam lazım tam olarak?
Bir de bir bacağını sürekli arkada sürüklenir gibi bırakıyor, o bacak gidik olabilir mi? Diğer bacağı sürekli kırık vaziyetteyken o bacağı arkasında ve geniş halde.
@Charles Smith,
@Vavien., hocalarım kuş bir ayağını artık hiç oynatmıyor, ama ayağındaki parmaklardan biri titriyor bazen. Fotoğraf attım kuşun, sürekli tedirgin oluyorum sorunu var diye.
İlk fotoğrafta yemekten sonra direkt uyuduğu için çektim ancak ikinci fotoğrafta bacağını görebiliyorsunuz, bir bacağı dümdüz aşağıya doğru bakıyor.