Detaylar
Kim cevapladı?7-8 aylık yavru sayılmaz artık ya 6 aydan itibaren çiftleşmeye başlıyor kediler.
Kirua
Uzman
2 farklı veteriner kısırlaştırılmış olmasına rağmen 1 yılına kadar yavru kedi maması ile beslenmesi gerektiğini söyledi, gelişimi ve bağışıklılığı açısından sonuçta besin değerini düşününce daha sağlıklı bir karar. Kedim yetişkin kedimin mamasını yediği için incecik kaldı ama yetişkin kedi kadar uzun neredeyse. Yavru kedim 4 yada 4,5 aylıkken kızgınlığa girdi, 1.5 ay boyunca en azından 6 ay olana kadar sesine katlanarak bekledik ve 6. ayda kısırlaştırdık. Yaşadığı ortama göre evet kızgınlığa gireceği dönem değişebiliyor yada cinsiyeti, erkekler daha geç giriyor.
Bütçe ile ilgili bir sıkıntınız yoksa ND kitten alabilirsiniz.2 farklı veteriner kısırlaştırılmış olmasına rağmen 1 yılına kadar yavru kedi maması ile beslenmesi gerektiğini söyledi, gelişimi ve bağışıklılığı açısından sonuçta besin değerini düşününce daha sağlıklı bir karar. Kedim yetişkin kedimin mamasını yediği için incecik kaldı ama yetişkin kedi kadar uzun neredeyse. Yavru kedim 4 yada 4,5 aylıkken kızgınlığa girdi, 1.5 ay boyunca en azından 6 ay olana kadar sesine katlanarak bekledik ve 6. ayda kısırlaştırdık. Yaşadığı ortama göre evet kızgınlığa gireceği dönem değişebiliyor yada cinsiyeti, erkekler daha geç giriyor.
Kirua
Uzman
Alternatif olarak bu olabilir mi?
https://www.amazon.com.tr/Pro-Plan-...e5a3777fc275ce3119&qid=1754049090&sr=8-2&th=1
https://www.amazon.com.tr/Pro-Plan-...e5a3777fc275ce3119&qid=1754049090&sr=8-2&th=1
Evet, ikinci tercihim ProPlan olurdu. Onu da alabilirsiniz.
Hocam orta segment bir mama, yanlış hatırlamıyorsam daha ziyade alerjik ürünleri ile ön plana çıkıyordu. Yani yetişkin kedime almazdım ben. Daha iyi alternatifleri var.Teşekkür ederim bütçem gereği onu tercih edeceğim o halde. Size sormak istediğim bir soru var, Britcare yetişkin kediler için olan markayı nasıl buluyorsunuz?