1080p 60fps Discord yayınlarını izlerken hem düşük fps izliyorum hem de başkalarına göre geride kalıyorum. Ve çoğunlukla 820M ekran kartım kullanılmıyor. HD Graphics kullanılıyor. Denetim masasından gerekli ayarlamaları yapmıştım.
Hocam AV1 Codec kapatmak şöyle yaptı, birkaç saniye akıcı izleyebildim fakat sonrasında yeniden slow motion efekti gibi yavaş görünmeye başladı her şey. Başka tavsiyeniz var mı?
Discord'un hem mobil hem de masaustu uygulamalari rezalet, ozellikle de donanim hizlandirmasi konusunda cok sorunlar yapiyor. Acikcasi pek bilemiyorum, belki kalintilari da dahil tamamen silip yeniden kurmak duzeltebilir. Bu kadar basit cozumler bile isliyor boyle kotu uygulamada.
HD Graphics %7 10 civarlarında hareketli oluyor 820M %0 1. Sürekli 820M kullanılsın şeklinde ayarlayamıyorum sanırım. Oyunları bile HD Graphics'te açtığını düşünüyorum çünkü çok rahat bir deneyim sunmuyor. Ayrıca teşekkür ederim silip yükleme tavsiyenizide yapacağım. Kullandığım laptop Asus X552L modeli. Ram takviyesi yapılmış sadece. İncelemek isterseniz diye söyledim. Bunun ile çok bir oyun oynayabilir miyim? Çünkü 900 serisi karta sahip olan bir arkadaşım Gta v bile oynayabiliyordu.