Rakun Reiz

Uzman
YouTube yayıncılık için mikrofon önerisi lazım, Fifine A6T düşünüyorum uygun fiyat olduğu için, AM8 modeli de güzel ama fiyat fazla. Siz ne önerirsiniz?

YouTube yayıncılık için mikrofon önerisi lazım, Fifine A6T düşünüyorum uygun fiyat olduğu için, AM8 modeli de güzel ama fiyat fazla. Siz ne önerirsiniz?
- Fifine A6T: Uygun fiyatlı, yeterli ses kalitesi sunan bir seçenek. USB bağlantısı sayesinde kurulum kolaylığı sağlıyor. Özellikle başlangıç seviyesindeki yayıncılar için iyi bir tercih.

- Fifine AM8: Daha yüksek ses kalitesi ve daha fazla özellik sunuyor, ancak fiyatı daha yüksek. Eğer bütçeniz uygunsa, ses performansı açısından daha iyi bir seçenek olabilir.

Önerim:
  • Eğer bütçeniz sınırlıysa ve yeni başlıyorsanız, Fifine A6T ile başlayabilirsiniz.
  • Bütçeniz daha esnekse ve daha profesyonel bir ses deneyimi isterseniz, Fifine AM8’i değerlendirmenizi öneririm.

Her iki mikrofon da yayıncılık için yeterli olacaktır; tercih sizin bütçenize ve ihtiyaçlarınıza bağlı.

Fifine A6T kullandım gürültü engelleme özelliği yok NVIDIA Broadcast kullanıyordum o da ekran kartına yük bindiriyordu ve sesi bozuyordu önerim farklı marka almanız Fifine da hiçbirinde yok diye biliyorum.