Hiçbir şey düşünmüyorum, Steam'den triple A almak falan Türk oyuncu topluluğunun %10'una anca hitap ediyor. O iş Türkiye'den geçeli yıllar oluyor.

R.E.P.O aldık dostlarla, böyle düşük bütçeli ucuz oyunlar çok çok daha fazla zevk veriyor zaten milyon dolarlık herkese hitap etmeye çalışan bankamatik triple A oyunlardan.

Ben RPCS3 ile takılıyorum şu sıralar.

Dolar kuruna geçtiğimizden beri oyun almadım, bu indirimde de almadım dolayısıyla. Türk lirasına geri dönsek belki birkaç yeni çıkan oyun alırdım.

Hocam bende isterim Türk lirası ama maalesef işte dolara geçtikten sonra oyun fiyatları çok abartıldı bende artık oyun almayı kesdim vallahi.

Hiçbir şey düşünmüyorum, Steam'den triple a almak falan Türk oyuncu topluluğunun %10'una anca hitap ediyor. O iş Türkiye'den geçeli yıllar oluyor.

R. E. P. O aldık dostlarla, böyle düşük bütçeli ucuz oyunlar çok çok daha fazla zevk veriyor zaten milyon dolarlık herkese hitap etmeye çalışan bankamatik triple a oyunlardan.

Ben RPCS3 ile takılıyorum şu sıralar.

R. E. P. O güzel oyun hocam bende çıktığından 1 ay sonra arkadaşlan alıp 20 saat oynadık sonra kendim modlu giriyorum sarıyor hala.

Bu indirimlerde oyun almadım, indirimlerden önce dune awakening almıştım, haliyle para bitti, zaten pek oyun yoktu indirime giren, almak istediğim.

Hayırlı olsun hocam benim de genellikle pek oyun yoktu indirime giren ama sevdiklerim girdi 3-5 tane onları aldım işte.

Bu indirimlerde oyun almadım, indirimlerden önce dune awakening almıştım, haliyle para bitti, zaten pek oyun yoktu indirime giren, almak istediğim.

Hayırlı olsun hocam benim de genellikle pek oyun yoktu indirime giren ama sevdiklerim girdi 3-5 tane onları aldım işte.

Merhaba biraz önce yaz indirimleri bitti aldığınız oyun var mıydı bunlar neler? Yaz indirimleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bekliyorum.

2 tane hesabıma Don't Starve Together çektim. Yani 4 tane Don't Starve elde ettim. Elimdekilerin yanında bunları her perşembe farma bıraksam bir sonraki indirimde Steam hesabını komple baştan diziyorum :D