CivcikSeverim
Uzman
Merhaba biraz önce yaz indirimleri bitti aldığınız oyun var mıydı bunlar neler? Yaz indirimleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Merhaba biraz önce yaz indirimleri bitti aldığınız oyun var mıydı bunlar neler? Yaz indirimleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Resident Evil serisi 2-8 Days Gone House Flipper aldım bu kadar.
Dolar kuruna geçtiğimizden beri oyun almadım, bu indirimde de almadım dolayısıyla. Türk lirasına geri dönsek belki birkaç yeni çıkan oyun alırdım.
Hiçbir şey düşünmüyorum, Steam'den triple a almak falan Türk oyuncu topluluğunun %10'una anca hitap ediyor. O iş Türkiye'den geçeli yıllar oluyor.
R. E. P. O aldık dostlarla, böyle düşük bütçeli ucuz oyunlar çok çok daha fazla zevk veriyor zaten milyon dolarlık herkese hitap etmeye çalışan bankamatik triple a oyunlardan.
Ben RPCS3 ile takılıyorum şu sıralar.
Bu indirimlerde oyun almadım, indirimlerden önce dune awakening almıştım, haliyle para bitti, zaten pek oyun yoktu indirime giren, almak istediğim.
Bu indirimlerde oyun almadım, indirimlerden önce dune awakening almıştım, haliyle para bitti, zaten pek oyun yoktu indirime giren, almak istediğim.