Batshuayi

Uzman
Yer
İstanbul
Steam yaz indirimlerinde eğer tatminkâr bir indirime girerse bu oyunları almayı düşünüyorum. Saat, sürükleyicilik ve oyun olarak yorumlarsanız sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu oyun da güzeldir ekle, dediğiniz oyunları yazın.
  • Cyberpunk 2077 Phantom Liberty (DLC)
  • Dave The Diver
  • Atomic Heart
  • Resident Evil Village Gold Edition
  • Days Gone

Cyberpnuk 2077 DLC alınır.
Atomic Heart alınır mı? Bilemem ben olsam paylaşımlı alıp oynardım.
Resident Evil Village kesinlikle alınır.
Days Gone de 20 saat sonra sıkıcı.

• Baldur's Gate 3 indirime girer diye düşünüyorum. Kesinlikle alınmalı.
  • Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2 indirime girerse kesinlikle alınmalı.combat zor gerçekten ama alışıyorsunuz ve bir şekilde hayatta kalmayı öğreniyorsunuz.
  • No rest for the wicked, arpg ve souls türlerinin karışımı olan erken erişim bir oyun. Son gelen Update ile en az 70 - 80 saat content içeriyor.
  • Strateji seviyorsanız knights of Honor II: Sovereign öneririm.
  • Death Stranding 2 çıkacak yakında, o yüzden ilk oyunu tavsiye ederim. Hikayesi ve gameplay ile farklı bir oyun.

• Subnautica 1, 40 saat süre sonunda tüm başarımları alarak bitirdim. Oldukça keyifli bir oyun.
  • No Man's Sky, oyunun süresi yok denilebilir. Ne zaman sıkılırsanız o zaman bırakırsınız.
  • Dead Space Remake, 10-15 saat civarında bitiyor. Çok başarılı bulduğum bir remake, aslını aratmıyor.
  • Dead Space 2, 10 saatte bitirdim. Serinin en iyi oyunu, oynarken zevkten dört köşe olmuştum.
  • Dead Space 3, oynarken çok sıkılmıştım, 13 saatte zor bitirmişim.
  • Bioshock 1, 7-8 saatte biten bir oyun. Günümüze göre kontroller biraz hantal kalabilir, yine de oynanır.
  • Bioshock 2, 12 saatte bitirmişim. Bana göre serinin en iyi oyunu, DLC'si de orijinal oyun kadar iyidir.
  • Bioshock Infinite, 8-9 saatte biten bir oyun. Bana göre serinin en zayıf oyunu, ona rağmen oldukça eğlenceli bir oyun.
  • Control, 10 saat civarında bitiyor. Hikayesini anlamak için kılı kırk yarmanız gerekiyor, ancak eğlenceli oynanışı sayesinde bunu es geçebildim. Gördüğüm en iyi Jedi simülatörü.
  • Hollow Knight, yanlış hatırlamıyorsam 15-20 saat civarında bitiyor. Souls baharatlı metroidvania bir oyundur. Tatlı karakter ve ortam tasarımları ve zorlayıcı oynanışı beni oyuna bağlayan şeyler olmuştu.
  • Titanfall 2, 5 saat içerisinde biten bir hikayesi var. Hızlı ve eğlenceli oynanışı olan, hikayesi ile kendisini bağlayan bir oyundur. Online tarafı da hikayesi kadar güzeldir.
  • Pumpkin Jack, 5 saat içinde bitirmişim. Tek oturuşta bitirmelik, çıtır çerez bir oyundur.
  • Dishonored 1, 8-9 saat içerisinde biten bir oyundur. Gizlilik oynanışını mükemmelleştiren ve benim gözümde en iyisidir.
  • Deus Ex: Human Revolution, 20-25 saatte bitiyor. Defalarca oynadığım, ana ve yan hikayeleri oldukça zevkli. Rol yapma tarafını da sağlam bulduğum nadir oyunlardandır. Kontrolleri kanser edebilir.