Steam Yaz indirimlerinden "kesinlikle almalısın" dediğiniz oyunlar neler?

Merhabalar. Normalde oyun almayı planlamıyordum ama çok fazla indirime girmiş olan ve kaçırılmayacak olan oyunlardan önerebilir misiniz? Kütüphanemdeki oyunları ve istek listemdeki oyunları ekliyorum. Olabildiğince multiplayer oyunlar tercih etmek istiyorum bu yüzden Sons Of The Forest fena durmuyor. Önerip önermediğinizi söyleyebilir misiniz? Listemde hikâyeli ve kaliteli oyunlar da var ama multiplayer ve arkadaşlarla güzel olan oyunlar daha öncelikli.

1751150985951.webp

1751150994197.webp

1751150999253.webp

1751151008617.webp

1751151020689.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarınla oynayabileceğin oyunlar.

Başkada benden oyun tavsiyesi gelmez :D
(Eğer kütüphanende varsa gözümden kaçmıştır. Çok fazla oyun var çünkü :D)
FIFA oynarsan almanı öneririm.

Arkadaşlarınla oynayabileceğin oyunlar.

Başkada benden oyun tavsiyesi gelmez :D
(Eğer kütüphanende varsa gözümden kaçmıştır. Çok fazla oyun var çünkü :D)
FIFA oynarsan almanı öneririm.

R.E.P.O'm var. PEAK'ı yeni gördüm fena durmuyor ama oynanış süresi nasıldır? Hemen bitmeyecek uzun soluklu oyunlar daha ön planda olabilir aslında.

Merhaba. Normalde oyun almayı planlamıyordum ama çok fazla indirime girmiş olan ve kaçırılmayacak olan oyunlardan önerebilir misiniz? Kütüphanemdeki oyunları ve istek listemdeki oyunları ekliyorum. Olabildiğince multiplayer oyunlar tercih etmek istiyorum bu yüzden Sons of The Forest fena durmuyor. Önerip önermediğinizi söyleyebilir misiniz? Listemde hikâyeli ve kaliteli oyunlar da var ama multiplayer ve arkadaşlarla güzel olan oyunlar daha öncelikli.

Arkadaşlarla oynamalık: Sons of The Forest.
Tek başına: Subnautica.

Hemen bitmeyecek uzun soluklu oyunlar daha ön planda olabilir aslında.

Subnautica dene o zaman. Hem sen bitirene kadar 2. oyunu da çıkar. Subnautica'yı ilk bitirdiğimde 100 saatte bitirmiştim. Hiç sınırı olmayan bir oyun. İstediğin zaman bitirebilirsin ve keşif duygusu çok ön planda. Keşfedecek o kadar şey var ki, nasıl bitireceğini de çözmek zaman alıyor. Ama sakın bir videosunu izleme YouTube'dan, spoiler oyunu çok kötüleştiriyor, ne olacağını bilmek berbat.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt