Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar yaz tatiline girdim, gerçekten şimdiden sıkılmaya başladım. Yaptığım tek şey telefona bakmak. Bilgisayarımın özellikleri iyi, dışarı çıkamam hava çok sıcak, sizce ne yapabilirim?

Arkadaşlar yaz tatiline girdim, gerçekten şimdiden sıkılmaya başladım. Yaptığım tek şey telefona bakmak. Bilgisayarımın özellikleri iyi, dışarı çıkamam hava çok sıcak, sizce ne yapabilirim?
Resim çizmeyi öğrenebilirsin en ucuzundan. Eğer param var diyorsan gitar çalabilirsin. Bunun haricinde harry potter serisini bitirebilir veya how ı met your mother/friends gibi sitcomlar izleyebilirsin. Hoşlandığın kıza yaz hiç düşünmeden en kötü hayır der. Aklıma gelenler bunlar.

Kitap okumayı deneyebilirsiniz. İnançlı veya inançsız fark etmez okumadıysanız Semavi dinlerin kitaplarını okuyabilirsiniz mesela. (Tevrat, İncil, Kuran) Bilgisayardan da hikayeli oyunlar oynayabilirsiniz. Red Dead Redemption 2, The Last of Us Part 1 ve 2, Uncharted 4, Half-Life 1-2 vesaire..

Bunlar dışında ailenizle ya da arkadaşlarınızla denize falan da gidebilirsiniz.

Aklıma dil, kodlama, vb. bilgisayar programları öğrenmek geliyor. Ben en manyak Linux'ları test edip İngilizce'mi geliştireceğim, kodlama kısmında kararsızım muhtemelen bana göre de değil.
Komik gelebilir ama eski TYT, YGS sorularını çözüyorum, sarıyor.