Yaz tatiliniz nasıl geçiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodOfWar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 202
  • Etiketler Etiketler
    nasıl yaz
Dışarı çıksan çıkılmıyor, Yaz olduğu içinde dershaneler şuan kapalı. Ağustos'un sonunu iple çekiyorum. Yaz parası olana güzel.

Sabah 7'de kalkış, 12'ye kadar molasız mat + geo kasmak, ardından 2'ye kadar mola, daha sonra 6'ya kadar fen kasıyorum. 1 saat ara ve saat 8 olana kadar da paragraf problem rutinleri ve genel tekrar. Ardından yemek yeme, duş alma, kitap okuma ve yatma.

Daha sezon başlamadı şimdiden bu kadar yüklenmeyin bence, sonra Eylül'e geldiğimizde sıkılırsınız.

Yaz tatili yapmıyorum, çalışıyorum. Boş günlerimde de The Mentalist izliyorum.

Güzel geçiyor. Umarım herkesin iyi geçiyordur. Projeler var üstünde çalıştığım. Arada da oyun oynuyorum. Akşamları da dışarıda geziyorum genelde. YKS sonucu açıklanmasını bekliyorum. Açıklansın da şu garip stres duygusundan kurtulayım.

İşlemcim 100 derece olduğu için oyun oynayamıyorum maalesef. Bazı oyunlarda ancak düzgün çalışıyor 90'ı falan görüyor. Dallama dallama yatıyorum onun dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…