Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba. Benim gibi bazı süreklil makale/rehber yazan kullanıcılar için "yazar" tarzı bir ünvan düşündüm. Ünvandan kastım "ilk 1000" tarzı profilde görünen madalya benzeri şeyler.

Herhangi konuda rehber çıkartanlar için ödüllendirici bir teşvik olur diye düşünüyorum. Varsa da henüz ben denk gelmedim.
İyi sosyaller.

Artı -1 Eksi
Bu tarz unvanların yalnızca yöneticiler tarafından verilmesi gerektiğini savunuyorum. Mevcut sistemin çalışma mantığı bana göre doğru değil.

"Beğeni İmparatoru" gibi puan sistemindeki ödüllerden bahsetmiş. Zamanında ilk bu sistemi revize ederken @Enes3078 ile düşünmüştük, rehber ve makale yazanlar için belki ileride getiririz diye ön çalışmasını yapmıştık. Mantıksız bir fikir değil, artıladım.

1766391496439.webp

"Beğeni İmparatoru" gibi puan sistemindeki ödüllerden bahsetmiş. Zamanında ilk bu sistemi revize ederken @Enes3078 ile düşünmüştük, rehber ve makale yazanlar için belki ileride getiririz diye ön çalışmasını yapmıştık. Mantıksız bir fikir değil, artıladım.

Eki Görüntüle 212440
İçeriklerin 20.000 gibi beğeni alması kriteri mantıklı fakat bunun yerine diğerlerinde olduğu gibi "X kadar mesaj veya konu" olması kriteri bölümü çöplüğe çevirebilir.

Konuyu daha fazla dağıtmayayım :) Kullanıcı direkt unvandan ve rozet sisteminden bahsediyor. Yanlış mı anladım?

Makale ve rehberler zaten moderasyon kontrolünden sonra onaylanıyor. Fena fikir değil gibi.

Bu tarz unvanların yalnızca yöneticiler tarafından verilmesi gerektiğini savunuyorum. Mevcut sistemin çalışma mantığı bana göre doğru değil.
Celal abi 2 tane rozetimiz var, onlar da gidecek. Dur yerinde :D

Konuyu daha fazla dağıtmayayım :) Kullanıcı direkt unvandan ve rozet sisteminden bahsediyor. Yanlış mı anladım?

Yok yanlış anlatmış biraz üye. Ünvanlarda "İlk 1000" diye bir şey yok, rozet var. Ünvan, ödül, rozet karışmış akıllarda. Bizde ünvan kavramı da yok, rütbe var.

Yok yanlış anlatmış biraz üye. Ünvanlarda "İlk 1000" diye bir şey yok, rozet var. Ünvan, ödül, rozet karışmış akıllarda. Bizde ünvan kavramı da yok, rütbe var.
Yaşa! Unvan ile rozeti karıştırmışım :facepalm:
@YXEL,
Rozetler yukarıdakiler tarafından veriliyor diye biliyorum. O şekilde olacaksa kontrolden çıkmaz, aksine güvenilir üyeleri öne çıkarır. Demek istediğim şey, sizin dediğinize paralel.

Edit: Downvote sebebini çözemedim:unsure:
Bildiğim kadarıyla öneri mantıklı bulunduğunda vote öncelik olmuyor.
(Gruplaşma olduğundan bunu diyordum)

Son düzenleme:
Merhaba. Benim gibi bazı süreklil makale/rehber yazan kullanıcılar için "yazar" tarzı bir ünvan düşündüm. Ünvandan kastım "ilk 1000" tarzı profilde görünen madalya benzeri şeyler.

Herhangi konuda rehber çıkartanlar için ödüllendirici bir teşvik olur diye düşünüyorum. Varsa da henüz ben denk gelmedim.
İyi sosyaller.
Çok güzel olur, artıladım.

Kaliteli rehber yazanlar üstlerine alınmasın ama birçok rehber, makale ve incelemenin kalitesi böyle bir şeyi verecek kalitede değil. Nasıl mesaj ve beğeni kasanlar varsa aynı mantık bunları da kasanlar var mı var, adam kural dahilinde kaldığı sürece idaresel bir tarafı da yok. Haliyle o yüzden rozete de gerek yok. Zaten forumda az zaman geçiren biliyor bu tarz kişileri.

Belki yönetim eliyle verilecek bir şey olur derdim ama o zaman da yok adam seçiyorsunuz yok adam kayırıyorsunuza döner olay.

Zaten var.
Başka hangi forumda kaliteli aktiflik gerçek karşılığı olan bir şeyle ödüllendiriliyor :)