Verilen kitabı okuyup daha önce çıkmış soruları çözüyorum. Aşırı çalıştığım söylenemez ama çok çalışmaya gayret ediyorum. Yazılı ehliyet sınavı zor mu ne yapabilirim?

Verilen kitabı okuyup daha önce çıkmış soruları çözüyorum. Aşırı çalıştığım söylenemez ama çok çalışmaya gayret ediyorum. Yazılı ehliyet sınavı zor mu ne yapabilirim?
Dostum
1-Tüm şıkları A yap geçersin
2-Tüm şıkları B yap geçersin
3-Tüm şıkları C-D yap yine geçersin
4-Çalışmasan da geçersin
5-Kimler kimler ehliyet almış, ehliyet alamamak için s..lak olmak lazım dersin ama ne s...laklar gördüm ehliyet almış.

Sadece direksiyon sınavına çalış.

Çoğu soru hayat bilgisi gibi zaten ama 2 3 tane soru var kimse çözmesin diye yapılmış klasik MEB. Çalışmasanız bile geçebilirsiniz heyecan yapmayın bir de eşyalarınızı birine bırakın sınava girmeden benim sınav yerim evden uzaktı bir de gitmişler en son saate beni yazmışlar üstüne de heyecan yaptım. O günde yağmurlu ve soğuktu hem ıslandım üstüne de eşyalarımı birine bırakmadım dolaplar var mış dolaplara da koyabilirsiniz ama sorumluluk size ait dedi cüzdanı koydum ama aklım kaldı orada. :p
Yanımdaki abla da yüz tanıma sistemine uyuşmadı 10 dakika onla uğraştılar abla böyle bak abla şöyle bak diye kameraya iyicene stres oldum.
Her şeyi geçtim yani nasıl sorumluluk bana ait ? Çalsalar ben nasıl tek başıma bulacağım ya hava kararmış ? Ayrıca bu sınav için 3 hafta ders falan veriyorlar şaka gibi.
Rezildi ama geçtim.

1 hafta önce girdim 50'de 45 doğru yaptım. Kafaya takılacak en son şey olabilir ya teorik sınav

Annem girmişti ama gece gündüz bu sınav için soru çözüyordu o 50'de 47 mi ne yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.