İyi akşamlar, önceki yazılılarda her şey düzenli, planlı gidiyordu. Ama bu yazılılarda hayatımda ilk defa bu kadar saçma notlar gördüm. Bazı seçmeli sınavların önceden soruları veriliyor, sınavda verdiğim cevaplar hocanın istediği cevaplar gibi olmasına rağmen saçma notlar alıyorum. Hoca kağıda ne yazmamızı istiyorsa eksiksiz bir şekilde yazıyorum, yine de hiç beklemediğim kadar düşük bir not alıyorum. Sınavın birinde arkadaşım sorunun 1 tanesini boş bıraktığını söylemişti(o sınavın 1 sorusu 10 puan) ama sınav sonuçları açıklandığında 90+ almıştı. Ben o sınavda kendi cevaplarım ile hocanın istediği cevapları karşılaştırdım hepsi neredeyse aynıydı sadece 1-2 kelime eksikti ve o sınavdan en az 85+ beklerken 55 aldım. Neler oluyor kafam almıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Hocanla birlikte sınav kağıdını incele.
tahakeskin
Gelişen
Garip.
Göstermiyor çoğu, kağıdı getirmedim falan gibi bahaneler ile geçiştiriyor. Kağıdıma bakabildiğim sınavlar ise beklediğim notlar. 3-4 tane sınav sonucu böyle garip olsa anlarım da neredeyse hepsi garip olunca tedirgin oluyorum. Bazı sınavlar da oluyor ki sırf kelimede harflerin arasındaki boşluklar fazla oldğu için 3-5 puan kırıyorlar.
Emre Human
Üstün
Bize anlattığın şekilde hocana da söyle. Ben sizin cevap anahtarınız gibi yazıyorum 55 alıyorum yanlış mı okuyorsunuz falan de.İyi akşamlar, önceki yazılılarda her şey düzenli, planlı gidiyordu. Ama bu yazılılarda hayatımda ilk defa bu kadar saçma notlar gördüm. Bazı seçmeli sınavların önceden soruları veriliyor, sınavda verdiğim cevaplar hocanın istediği cevaplar gibi olmasına rağmen saçma notlar alıyorum. Hoca kağıda ne yazmamızı istiyorsa eksiksiz bir şekilde yazıyorum, yine de hiç beklemediğim kadar düşük bir not alıyorum. Sınavın birinde arkadaşım sorunun 1 tanesini boş bıraktığını söylemişti(o sınavın 1 sorusu 10 puan) ama sınav sonuçları açıklandığında 90+ almıştı. Ben o sınavda kendi cevaplarım ile hocanın istediği cevapları karşılaştırdım hepsi neredeyse aynıydı sadece 1-2 kelime eksikti ve o sınavdan en az 85+ beklerken 55 aldım. Neler oluyor kafam almıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam dediğinizi dedim bir kere az kalsın tutanak tutacaklardı benden daha mı iyi biliyorsun diye.Bize anlattığın şekilde hocana da söyle. Ben sizin cevap anahtarınız gibi yazıyorum 55 alıyorum yanlış mı okuyorsunuz falan de.
Emre Human
Üstün
Rehbere veya müdüre git o zaman. Öğretmen anlamıyorsa bir üstüne gideceksin. Ha OBP yi çok önemsiyorsan biliyorsun YKS de çok etkisi var o yüzden ailen ile git daha dikkate alırlar.Hocam dediğinizi dedim bir kere az kalsın tutanak tutacaklardı benden daha mı iyi biliyorsun diye.
Yarın ve cuma günü bir daha şansımı deneyeceğim. Umarım ortada torpil durumu yoktur.Rehbere veya müdüre git o zaman. Öğretmen anlamıyorsa bir üstüne gideceksin. Ha OBP yi çok önemsiyorsan biliyorsun YKS de çok etkisi var o yüzden ailen ile git daha dikkate alırlar.
Hocam yolda karşılaşsak ismimi bile hatırlamayacak bir hoca. Kendim gitsem ciddiye almıyorlar, ailemle gitmek istesem ailem gelmiyor çalışmadığın için düşük aldın diyorlar ama oysaki en az 5-6 saat çalışmıştım.Hocayı düşman mı ettirdiniz hocam. Eğer ısrar ederse kağıtları göstermeme konusunda bir müdürle konulun derim. Hakkınızı arayın.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-