Eğer yakalanmayacaksan çek. Yaklaşık 12 yıllık eğitim hayatimin 8 yılı kopya çekerek geçti, bir zararını görmedim. Zaten çoğu zaman kopya hazırlarken ezberleyip yapıyorsun, bakmana gerek bile kalmıyor. Biz genellikle telefonu çıkarıp ChatGPT'ye fotoğraf atıyorduk.

Çek, ne olacak ya? Pek de stres etmemek lazim.

Zamaninin en iyisi bile illaki kopya cekti. Ben duvara, yere falan yaziyordum. Olmazsa kopya kagidini sinav kagidinin altina sakla. O da olmazsa tam karsindaki duvara yaz eger en on siradaysa.

En nefret ettigim derste hocaya inat cekerdim kopyayi ve hic uzulmezdim sanki okuyup profesor olacaktim. 😅😅😅 Birakin ilk okulu bitirek. Hocalar hep benden nefret ederdi bu arada. xD

Çek, ne olacak ya? Pek de stres etmemek lazim.

Zamaninin en iyisi bile illaki kopya cekti. Ben duvara, yere falan yaziyordum. Olmazsa kopya kagidini sinav kagidinin altina sakla. O da olmazsa tam karsindaki duvara yaz eger en on siradaysa.
Kelebek sistemi hocam nasıl çekerim? Yanımdaki ispiyonlar mı?

En nefret ettigim derste hocaya inat cekerdim kopyayi ve hic uzulmezdim sanki okuyup profesor olacaktim. 😅😅😅 Birakin ilk okulu bitirek. Hocalar hep benden nefret ederdi bu arada. xD
Taktik var mı hocam? Kelebek sistemi için.

Kopya çekmek suçtur. Disiplin suçu vardır. Kopya hiçbir koşulda çekilmemeli. Kendi bildiğin kadarıyla gir sınava, en onurlu şekilde notunu al ve çık. Herkes yapıyor diye yanlış bir davranışı tavsiye etmek de bir o kadar yanlıştır.

İmparatore Grande Büyük Ulu Yüce insan Fatih Terim'in çok önemli bir sözü vardır.
"Yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha iyidir."

Çalışıp çekeceğim hocam.
@Milas Taktik var mı? Telefonları topluyorlar, yanımdaki ispiyonlar mı? Kelebek sistemi çünkü. Taktik verirseniz güzel olur.
Yanındaki kişiyi analiz et ve ona göre çekmeye çalış. Eğer telefonlar toplanıyorsa senle gezecek bir kopya yöntemi bulman gerekiyor. Avuç içine sığacak kadar büyüklükte bir kağıda yazabilirsin.