Torukojin Kaneki
Başarılı
Yazılılarda kopya çekilmeli mi? Sınıfımdan herkes çekiyor. 100-90 alırlarken ben 72 aldım. Ne yapmalıyım? Adil gelmiyor.
Çalışıp çekeceğim hocam.Hiç çalışmayıp kopya çekeceksen yapma. Sırf kendine zarar.
Kelebek sistemi hocam nasıl çekerim? Yanımdaki ispiyonlar mı?Çek, ne olacak ya? Pek de stres etmemek lazim.
Zamaninin en iyisi bile illaki kopya cekti. Ben duvara, yere falan yaziyordum. Olmazsa kopya kagidini sinav kagidinin altina sakla. O da olmazsa tam karsindaki duvara yaz eger en on siradaysa.
Taktik var mı hocam? Kelebek sistemi için.En nefret ettigim derste hocaya inat cekerdim kopyayi ve hic uzulmezdim sanki okuyup profesor olacaktim.Birakin ilk okulu bitirek. Hocalar hep benden nefret ederdi bu arada. xD
Yanındaki kişiyi analiz et ve ona göre çekmeye çalış. Eğer telefonlar toplanıyorsa senle gezecek bir kopya yöntemi bulman gerekiyor. Avuç içine sığacak kadar büyüklükte bir kağıda yazabilirsin.Çalışıp çekeceğim hocam.
@Milas Taktik var mı? Telefonları topluyorlar, yanımdaki ispiyonlar mı? Kelebek sistemi çünkü. Taktik verirseniz güzel olur.