Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Selam, bir süredir yeni bir bilgisayar ihtiyacım vardı, ben de bu nedenle ASUS TUF A15 FA507NUR modelini satın aldım.
Bilgisayarı genelde fişe takılı kullanıyorum ve yazılım geliştirme yapıyorum. Aynı anda 5-6 mikroservis, ıntellij ıdeleri, VSC, docker derken aslında genelde yük altında sayılabilir.
Sonuç olarak sizce g-helper ayarlarım nasıl olmalı? GPU ile işim yok. Benim için CPU ve RAM önemli. Bir ayar yapmadığım zaman CPU anormal şekilde ısınıyor diye çareyi bu uygulamada buldum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. En başta ana menünün görselini atmayı unutmuşum. Bende o GPU ayarları nedensizce gözükmüyor. Eğer o seçeneğin olmaması senaryoyu değiştirmiyorsa, söylediğiniz ayarları uygulayacağım. Ne yapayım sizce?
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. En başta ana menünün görselini atmayı unutmuşum. Bende o GPU ayarları nedensizce gözükmüyor. Eğer o seçeneğin olmaması senaryoyu değiştirmiyorsa, söylediğiniz ayarları uygulayacağım. Ne yapayım sizce?
Armory create silindi mi? Ayrıca ek özellikler kısmından çalışan asus servislerini durdurup tekrar dener misiniz? Senaryoyu degistirir cunku gpu ile isiniz olmadiginizi soylediniz. Pilde tasarruf saglar bu ozellik. Gpu sadece prizde aktif olur.
Armoury Crate'yi sildim evet. Ancak söylediğiniz ayarlar gerçekten geliştirme ortamı için mi ondan şüphe ediyorum. Düz mantıkla bakınca CPU limitlemek benim için dezavantajlı değil mi? GPU ayarlarıyla oynasak anlardım tabii ama.
Turbo modunda 30w limitle oyun oynayinca bir sikinti gormedim. Oyunlardaki kadar kullanacaksaniz elle ayarlayabilirsiniz. Ihtiyacinizda gore onu degistirebiliyorsunuz zaten. Aynisi pildeki watt degeri icin de gecerli. Zaten gpu ile isim yok dediniz.
Öncelikle alakanız için çok teşekkürler tekrardan. Son durumda kendim yük testi yaparak, CPU limiti getirerek performansı gözetleyecek ve elle ayarlayacağım. İyi sosyaller dilerim.
Öncelikle alakanız için çok teşekkürler tekrardan. Son durumda kendim yük testi yaparak, CPU limiti getirerek performansı gözetleyecek ve elle ayarlayacağım. İyi sosyaller dilerim.