Yazılım için 43.000TL laptop önerisi

Bütçe
43000

anıl.wav

Uzman
Yazılım için bilgisayar seçmeye çalışıyorum. İleride siber güvenlikle de uğraşmayı düşünüyorum. Virtual sistem kurduğumda zorlanmayacak bir bilgisayar tercih etmek istiyorum ve batarya süresi biraz uzun olan bir laptop arıyorum. Almayı düşündüğüm bilgisayar şu an Lenovo T16 gen 2 fakat ortalama oyunları rahat oynatabilen pili uzun giden bir öneriniz varsa daha makul olur.

Almayı düşündüğüm laptop

Son düzenleyen: Moderatör:

Attığın bilgisayarda da harici ekran kartı bulunmuyor paylaşımlı ekran kartı var. İşlemci daha yeni nesil ve yüksek fakat almayı düşündüğüm modelin RAM'i 32 GB, birden fazla sanal makinede daha rahat olur diye düşünüyorum RAM'in fazla olması. Bana harici ekran kartlı bir model önerilirse daha iyi olur aslında.

Son düzenleme:
Siz attığınız için Onboard önerdim. Ekran kartlı modellerin çoğunda iyi pil süresi alamazsınız. İkisi arasından seçim yapın önerimi güncelleyeyim.

Siz attığınız için onboard önerdim. Ekran kartlı modellerin çoğunda iyi pil süresi alamazsınız. İkisi arasından seçim yapın önerimi güncelleyeyim.

Aslında bende kararsızım ondan dolayı hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum. Üniversitede pil süresi önemli olur diye düşünüyorum ama pek bir fikrimde yok açıkçası. Bu sene mezuna kaldım zam gelmeden bir laptop almayı düşünüyorum.

5000 serisi gelecekken laptop almayın derim. Paranızın değer kaybetmeyeceği bir şekilde koruyun ve sınava odaklanın benim en büyük tavsiyem. Zaten şu an piyasa aşırı kötü 6-7 aydır düzenli laptop öneren ve aldıran bir insanım en kötü piyasa ve stok durumundayız. Yeni stokları ve yeni cihazları beklemekte fayda var aşırı indirimde yok hatta çok pahalı. 4000 serisi değer kaybedecektir hali hazırda 5000 serisi gelirken aynı fiyatta daha güçlü cihazlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…