Yazılım Mühendisliği için Laptop önerisi - 60 Bin TL

Hmm. Fold5'im den memnunum ama belki elden çıkarıp iPhone geçerim giderken. İlk başta iyi hoştu ama şu an biraz ağırlık yapmaya başladı. Memnunum gerçi hala. Maksat ekosistem olsun diye :d

Telefon durumuna göre karar veririm o zaman gidişata göre

Siz ThinkPad'çi değilsiniz sanırım pek @Sensei ?

İfadeler: 29
Edit: C işi nasıl halloluyor GCC ile mi? Mimari farkı sorun olmuyor mu yoksa platforma göre mi build alıyorsunuz?
Hallolmuyor mu? Visual Studio desteği var, .NET desteği de var ondan C# zamazingoları da yapılır diye düşündüm. Okul işleri için yeter.

Hallolmuyor mu? Visual Studio desteği var, .NET desteği de var ondan C# zamazingoları da yapılır diye düşündüm. Okul işleri için yeter.
Yok hocam mevzu şey, .NET var .NET Framework yok. Winforms işine girerlerse patlar fakat sanal makineyle hallolur herhal emin değilim.

Winforms değil de MAUI falan kullanırsa okul sorun olmaz fakat düz .NET Framework yok.

.NEt Frameworkü zaten backendde kullanan birkaç dahi dışı kimse yok, frond end tarafında ise yine mantıksızlaşmakta MAUI (gerçi bunun çok buglu olduğunu söylüyorlar, Xamarin hikayesine dönecek diyenler boldu) ve Avalonia gibi nimetlerle de Microsoft geliştirici tayfası çok eskici.

Siz ThinkPad'çi değilsiniz sanırım pek @Sensei ?
Kaba geliyor bana

@29 bizde dersi vardı. 1 zorunlu bi de seçmeli ders. Bir şekilde halledilir herhalde ya Çok zorlamaya da gerek yok. Ben Mac'e geçtim, pek bi' b** da yokmuş yani. ASUS ZenBook ya da Dell XPS alsam da çok fark etmezdi. Beni en çok mutlu eden yönü iPhone'la olan işbirliği. Hayatı baya kolaylaştırıyor benim için. Özellikle Webcam çok kullanan biri olarak otomatik iPhone'u kamera ve mikrofon olarak kullanması çok mutlu ediyor beni.

Aktif olarak iş için kullandığım laptoplar bunlar (Bilgisayar mühendisiyim.);

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...bQekzAx7S1okoQ61mtxoCyvUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds (11. nesil olanı.)

İkisinide öneririm. Sadece Thinkpad'in bakımlarını düzenli yapmak gerek. Sonuçta 3050 gücünde GPU'su var. Dell ise iGPU kullanıyor.

İncelik istersen;

Hepsi hoşuma gitti. Bakım derken nasıl bir şey?

İfadeler: 29
Ya hocam, önceden iki dandik form uygulaması yapmış iki OOP görmüş adama üçüncü sınıfa kadar ders çıkmıyormuş ben bunu anladım, bilgisayarlı şeysileri fulleye fulleye geçiyorum boru teslimatını diferansiyeller yapıyor
Arkadaş parralels ile falan halleder herhalde emin değilim de, Delller de tatlı cihazlar ya

Sizin bölüm yazılım mı bilgisayar mı ? Şu ana kadar nasıl gidiyor Memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…