Yazılım mühendisliği için RTX 4060 Laptop önerisi

Bütçe
50000 TL
Ustteki GameGaraj marka olan laptopu tercih edebilirsiniz o halde.
Hocam Game Garaj markası iyi midir? Sıkıntı çıkartacak bir laptop istemiyorum olabildiğince sorunsuz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam GameGaraj markası iyi midir sıkıntı çıkartacak bir laptop istemiyorum olabildiğince sorunsuz olsun.
Kasası, soğutması hatta anakartı MSI'ın direkt kendi üretimi. MSI Sword'taki parçalar kullanılmış. MSI Sword mid-tier bir model, MSI'ın mid-tier ürününden zarar geleceğini sanmam.

Slayer 4 güzel model. Bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Özellik açısından gayet güzel ve rakiplerine göre ucuz ekranı özellikle bayağı iyi ama ısınma konusunda nasıl?

Kasası, soğutması hatta anakartı MSI'ın direkt kendi üretimi. MSI Sword'taki parçalar kullanılmış. MSI Sword mid-tier bir model, MSI'ın mid-tier ürününden zarar geleceğini sanmam.
Daha öncesinden gaming bilgisayar sahibi olmadığım için MSI'ın mobil cihazlarını çok bilmiyorum ama donanım olarak iyi olduklarını biliyorum. Laptopta soğutma konusunda iyi midir peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutması güzel. Yeterli.

Sword modelinin soğutması gayet iyidir. Alabilirsiniz.
Bu cihaz kafama yattı baktığım zaman sword serisiyle birebir aynı görünüş olarakta.

Biraz araştırma yaptığımda fanların boştayken bile çok sesli çalıştığında şikayetçi herkes. Alternatif başka bir cihaz arayışındayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…