incii
Uzman
İyidir, Ultrabook diyebiliriz gibi.
İyidir, Ultrabook diyebiliriz gibi.
Hocam Game Garaj markası iyi midir? Sıkıntı çıkartacak bir laptop istemiyorum olabildiğince sorunsuz olsun.Ustteki GameGaraj marka olan laptopu tercih edebilirsiniz o halde.
Slayer 4 güzel model. Bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.Hocam Game Garaj markası iyi midir? Sıkıntı çıkartacak bir laptop istemiyorum olabildiğince sorunsuz olsun.
Kasası, soğutması hatta anakartı MSI'ın direkt kendi üretimi. MSI Sword'taki parçalar kullanılmış. MSI Sword mid-tier bir model, MSI'ın mid-tier ürününden zarar geleceğini sanmam.Hocam GameGaraj markası iyi midir sıkıntı çıkartacak bir laptop istemiyorum olabildiğince sorunsuz olsun.
Özellik açısından gayet güzel ve rakiplerine göre ucuz ekranı özellikle bayağı iyi ama ısınma konusunda nasıl?Slayer 4 güzel model. Bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Daha öncesinden gaming bilgisayar sahibi olmadığım için MSI'ın mobil cihazlarını çok bilmiyorum ama donanım olarak iyi olduklarını biliyorum. Laptopta soğutma konusunda iyi midir peki?Kasası, soğutması hatta anakartı MSI'ın direkt kendi üretimi. MSI Sword'taki parçalar kullanılmış. MSI Sword mid-tier bir model, MSI'ın mid-tier ürününden zarar geleceğini sanmam.
Sword modelinin soğutması gayet iyidir. Alabilirsiniz.Daha öncesinden gaming bilgisayar sahibi olmadığım için MSI'ın mobil cihazlarını çok bilmiyorum ama donanım olarak iyi olduklarını biliyorum. Laptopta soğutma konusunda iyi midir peki?
Soğutması güzel. Yeterli.Özellik açısından gayet güzel ve rakiplerine göre ucuz ekranı özellikle bayağı iyi ama ısınma konusunda nasıl?
Daha öncesinden gaming bilgisayar sahibi olmadığım için MSI'ın mobil cihazlarını çok bilmiyorum ama donanım olarak iyi olduklarını biliyorum. Laptopta soğutma konusunda iyi midir peki?
Sword modelinin soğutması gayet iyidir. Alabilirsiniz.
Bu cihaz kafama yattı baktığım zaman sword serisiyle birebir aynı görünüş olarakta.
Biraz araştırma yaptığımda fanların boştayken bile çok sesli çalıştığında şikayetçi herkes. Alternatif başka bir cihaz arayışındayım.