2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 3 Şubat 2025 #1 Program kullanarak yapmak istiyorum. Ban sebebi mi? Mesaj falan atmayacak. Sadece yazıyor olarak gözükecek.
Program kullanarak yapmak istiyorum. Ban sebebi mi? Mesaj falan atmayacak. Sadece yazıyor olarak gözükecek.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 3 Şubat 2025 #2 Otomatikleştirilmiş istemci yazılımların tamamı TOS tarafını ihlal ediyor ama ben ban yiyeni duymadım şu ana kadar, sorun oluşacağını sanmıyorum.
Otomatikleştirilmiş istemci yazılımların tamamı TOS tarafını ihlal ediyor ama ben ban yiyeni duymadım şu ana kadar, sorun oluşacağını sanmıyorum.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 3 Şubat 2025 #3 2 türlü ban yiyebilirsin. 1. Discord program kullandığını fark edip ban atar fakat bu imkansız Vencord kullanan insanlar bile ban yemiyor. 2. Sunucunun sahibi fark ederse ban atar. Böyle bir şeyi niye yapıyorsun hem? Kullandığın program güvenilir mi?
2 türlü ban yiyebilirsin. 1. Discord program kullandığını fark edip ban atar fakat bu imkansız Vencord kullanan insanlar bile ban yemiyor. 2. Sunucunun sahibi fark ederse ban atar. Böyle bir şeyi niye yapıyorsun hem? Kullandığın program güvenilir mi?
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 3 Şubat 2025 #4 Essex dedi: 2 türlü ban yiyebilirsin. 1. Discord program kullandığını fark edip ban atar fakat bu imkansız Vencord kullanan insanlar bile ban yemiyor. 2. sunucunun sahibi fark ederse ban atar. Böyle bir şeyi niye yapıyorsun hem? Kullandığın program güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullandığım program şu an yok. Replit ile yapabilirim. Oluyorsa. Diğer türlü sunucu sahibi banlamaz. Eğer Discord fark etmiyorsa yapabilirim.
Essex dedi: 2 türlü ban yiyebilirsin. 1. Discord program kullandığını fark edip ban atar fakat bu imkansız Vencord kullanan insanlar bile ban yemiyor. 2. sunucunun sahibi fark ederse ban atar. Böyle bir şeyi niye yapıyorsun hem? Kullandığın program güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullandığım program şu an yok. Replit ile yapabilirim. Oluyorsa. Diğer türlü sunucu sahibi banlamaz. Eğer Discord fark etmiyorsa yapabilirim.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 3 Şubat 2025 #5 2242 dedi: Program kullanarak yapmak istiyorum. Ban sebebi mi? Mesaj falan atmayacak. Sadece yazıyor olarak gözükecek. Genişletmek için tıkla... İlginç bir program. Şahsen benim sunucumda yapılırsa rahatsız edici geleceği için kendi sunucumdan banlarım. Tabii bazı sunucularda ban sebebi olmayabilir.
2242 dedi: Program kullanarak yapmak istiyorum. Ban sebebi mi? Mesaj falan atmayacak. Sadece yazıyor olarak gözükecek. Genişletmek için tıkla... İlginç bir program. Şahsen benim sunucumda yapılırsa rahatsız edici geleceği için kendi sunucumdan banlarım. Tabii bazı sunucularda ban sebebi olmayabilir.