SF26

Üstün
Temmuz-eylül arası için yazlık internet arıyorum, taahhütsüz olursa da olur ama belli bir tarih içinde açılıp kapanacak şekilde ayarlamam lazım. ADSL var yazlığımda, bütçeyle alakalı sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un böyle bir paketi vardı, arayıp sorun hocam. Ben Yalova'da kullanıyordum ama şubeden almıştım interneti. İnternette görünmüyordu böyle paket. Her yılın belli aylarında, Haziran'dan eylül'e kadar sanırım, arası açılıyor, sonrasında kapanıyordu.

Temmuz-eylül arası için yazlık internet arıyorum, taahhütsüz olursa da olur ama belli bir tarih içinde açılıp kapanacak şekilde ayarlamam lazım. ADSL var yazlığımda, bütçeyle alakalı sorun yok.
Bu özelliklere uyan Turknet ama ADSL için çok yüksek miktarada para verirsiniz.

Bu özelliklere uyan Turknet ama ADSL için çok yüksek miktarada para verirsiniz.
Para dert değil, maksat yazın adam akıllı internet kullanmak.
Bu sene de TTNet'e 2100 lira para ödeyeceğim mesela, seneye yazlık paket şeklinde ayarlamam lazım. 2100 çok.
Türk Telekom'un böyle bir paketi vardı, arayıp sorun hocam. Ben Yalova'da kullanıyordum ama şubeden almıştım interneti. İnternette görünmüyordu böyle paket. Her yılın belli aylarında, Haziran'dan eylül'e kadar sanırım, arası açılıyor, sonrasında kapanıyordu.
Onu kullanıyorum zaten ama o tarifeler bitti, 2100 liraya geçmiş kullanıcılar kullanıyor.