Loutermilch

Başarılı
Hayatımda çözdüğüm en zor İngilizce sınavıydı. Önceki yıllara göre uçurum fark var, konuştuğum herkes de batırmış.

Lazımdı zorluğun artması, çok problemli bir alandı uzun süredir.
Katılıyorum, önceki sınavları yayıla yayıla çözmeme rağmen boşta 30-40 dakika sürem kalıyordu ve çok kolaylardı ancak bu sefer gereksiz yüksek bir sıçrama yapmışlar. YDS Publishing’in ÖSYM seviyesinden ekstra zor yapılan sınavlarını da geçmiş bu. Bir anda böyle bir sıçrama en son beklediğim şeydi, şok oldum.

Katılıyorum, önceki sınavları yayıla yayıla çözmeme rağmen boşta 30-40 dakika sürem kalıyordu ve çok kolaylardı ancak bu sefer gereksiz yüksek bir sıçrama yapmışlar. YDS Publishing’in ÖSYM seviyesinden ekstra zor yapılan sınavlarını da geçmiş bu. Bir anda böyle bir sıçrama en son beklediğim şeydi, şok oldum.
Şok etsin azıcık. TYT katsayısını dil bazında yarı yarıya bi' indirsinler de az daha ders çalışmak zorunda kalsın dilciler.

Şok etsin azıcık. TYT katsayısını dil bazında yarı yarıya bi' indirsinler de az daha ders çalışmak zorunda kalsın dilciler.
Vallahi hocam ÖSYM benden yıllardır nasıl beklediyse öyle çalıştım, zorluk seviyesinin böyle olacağını bilseydim de ona göre çalışırdım. ÖSYM’nin ani yapacağı değişim bana patladı kısaca. Keşke 3-4 yıl önce girseydim de kalemi kağıda fırlatıp 78 net yapıp yoluma baksaydım.

Olay sizce zor olması gerektiği mi :D Sanki TYT kısmı aşırı düzgünmüş de YDT'nin de zor olması gerekiyormuş gibi. Onun yerine şu sınav sistemi değişsin...
YDT'de dilden çok TYT belirliyor, hayalet sıralamalar aşırı fazla. TYT'nin katsayısı düşürülüp dili zorlaştırırsan biraz toparlarsın.