Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Kötü kokuyorsa, karnın ağrıyorsa bozuk olabilir.
Kasaptan aldıysan bir daha o kasaba gitme birader. Eşek eti ayak gibi kokar genelde. Bozuk et ayak kokusu yapmaz.Merhaba. Bugün yediğim sucuk tabiri caizse kızartmadan önce ayak gibi kokuyordu fakat yumurtalı yediğimden dolayı yerken bir şey anlamadım. Sizce bir şey olabilir mi?
Bu mantıkla kasaptan olmasına gerek yok. Gayet zincir marketlerde satanlar aynı rezilliği yapabiliyor. Hiç güvenmiyorum.Kasaptan aldıysan bir daha o kasaba gitme birader. Eşek eti ayak gibi kokar genelde. Bozuk et ayak kokusu yapmaz.
Son kullanma tarihine baktın mı hiç?
Bir de nereden aldın, hangi marka, fiyatı ne?
Hocam paketi attım markası falan yazmıyor önceden alınma ama çok olmadı 2 en kötü 3 haftalıktır.
Eki Görüntüle 141312
Tek tırnaklı eti yemiş olma ihtimalin oldukça kuvvetli yukarıdaki haberlere bakılacak olursa.
Öyleyse yapacak bir şey yok şu anda durumum iyi.
Kasaptan aldıysan bir daha o kasaba gitme birader. Eşek eti ayak gibi kokar genelde. Bozuk et ayak kokusu yapmaz.
Kasaptan alınma değil hoca marketten alınma babam sağ olsun en ucuz nerede bulursa hemen alıyor.
Midemi bulandırdı ama geçti şu anda.
Ucuz sucuk aşırı sağlıksız oluyor genellikle. Ne olursa olsun ısıl işlem görmüş.Hocam paketi attım markası falan yazmıyor önceden alınma ama çok olmadı 2 en kötü 3 haftalıktır.
Öyleyse yapacak bir şey yok şu anda durumum iyi.
Kasaptan alınma değil hoca marketten alınma babam sağ olsun en ucuz nerede bulursa hemen alıyor.
Midemi bulandırdı ama geçti şu anda.
Ucuz sucuk aşırı sağlıksız oluyor genellikle. Ne olursa olsun ısıl işlem görmüş.
Hocam ne desem babamı vaz geçirtemiyorum geçen dedemin evinde bir sucuk yedim gerçekten uzun zaman sonra en iyi yediğim sucuktu şimdi evdekini yedim sonunda mide bulantısından yiyemedim artık.
100 tl fark için çöp yemem. Bir ara 1 hafta boyunca her gün ısıl işlem görmüş sucuk yedim. Hayatım boyunca ilk kez sivilce çıktı yüzümde.Hocam ne desem babamı vaz geçirtemiyorum geçen dedemin evinde bir sucuk yedim gerçekten uzun zaman sonra en iyi yediğim sucuktu şimdi evdekini yedim sonunda mide bulantısından yiyemedim artık.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-