Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
12 yıldır yemedim yemeyi düşünmüyorum.
- Makaleler
- 9
Bilgi işlemde sorumlu bir arkadaşım. Serverda ne olduğu bilinmeyen bir maile tıkladı. Nasıl bir virüs ise artık yerel ağ paylaşımı açık olan. Diğer makine (e-posta serverine) girip başta muhasebe olmak üzere. Herkese .pdf.exe ile biten dosya göndermiş.
- Makaleler
- 10
Bilgi işlemde sorumlu bir arkadaşım. Serverda ne olduğu bilinmeyen bir maile tıkladı. Nasıl bir virüs ise artık yerel ağ paylaşımı açık olan. Diğer makine (e-posta serverine) girip başta muhasebe olmak üzere. Herkese .pdf.exe ile biten dosya göndermiş.
Ruhi çenet bunu beğenmedi.
Physic
Üstün
Ben de 2020 yılında sağlam bir trojan yemiştim. Sistemin içinden geçmişti, hesaplarımı ele geçirmişti. O zamanki EBA hesabım tamamen nsfw içerikler ile dolmuştu. Ondan sonra daha virüs yemedim. Bu da bana travma yaşatan bir olaydı.
Artık bilemiyorum. Gizli işleri severdi babam.
2011 de yediğim bir virüs içimden geçmişti. Hesap falan ne var ne yok hepsini toplayıp götürmüştü hacker. Desteğe yaza yaza aldıydım. İnsan bir kere elmayı (kesinlikle elma) yiyince bir daha ne yapıp yapmaması gerekeni çok iyi biliyor
.
Şu zamana kadar deneyimlediğniz en fena virüs neydi?
Bu virüs yedim sayılır mı bilmem. Bir ara bilerek sahte oyun kurulum setup dosyasını çalıştırmıştım. Bir sürü rastgele anti virüs bilmem ne kurmaya çalışmıştı. Linux kullandığım için doğru düzgün bir şey yapamadı tabii ki.
Onun dışında aklıma virüs ile yakın temas pek gelmedi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-