Virüs yedim sayılır mı bilmem. Bir ara sahte oyun kurulum setup dosyasını çalıştırmıştım. Bir sürü rastgele anti virüs bilmem ne kurmaya çalışmıştı. Linux kullandığım için doğru düzgün bir şey yapamadı tabii ki.

Zaten onu kurduysanız artık bilgisayarı tek kişi kullanmıyorsunuz :D. ( Linux kullanıyormuş. Hacker üzgün. )

Virüs yedim sayılır mı bilmem. Bir ara sahte oyun kurulum setup dosyasını çalıştırmıştım. Bir sürü rastgele anti virüs bilmem ne kurmaya çalışmıştı. Linux kullandığım için doğru düzgün bir şey yapamadı tabii ki.

360totalsecurity az mı çektirdi insanlara be :) silinmiyordu bir de lanet program.

Hocam ama ben onu 3 yıl bilgisayarımda tutmuştum? Format atınca utanmadan yine kurup premium etkinleştiriyordum bir de.

Tamamen bilgisayarı yoran ve sisteme zarar veren bir yazılımdı. Trojan gibi bilgilerinizi çekmiyordu ama lanet program indirildikten sonra silinmesi de sorunluydu. Bana indirdiğim bir programın yanında gelmişti, silmeye uğraşıyorum ama ne uninstall dosyası var ne de program fileste klasörü var. Araya araya dururken çaktım formatı en son. Tek hatırladığım RAM ve CPU'yu gereksiz tüketip bir de reklam spamlıyordu.