Yozgat'ın dağında ormanın içindeki taş masada yediğim kekikli dana antrikot. (Bu bayağı komik evet.)
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Mantı.
Bu arada, tavuk sulu (tavuk sulu olunca çok daha iyi oluyor, olmasa da olur) sade pirinç pilavını ve çoban salatayı suyu ile birlikte karıştırınca bayağı iyi oluyor. Denenmeli.
- Makaleler
- 5
Kremalı mantarlı tavuk.
Karnıyarık.
Boğazına çok çok çok düşkün ve yemek yemeyi de sanat olarak kabul eden biri olarak buna tek yemek ile cevap vermem olanaksız. Ama üç hakkım olacaksa sıralama olmaksızın şöyle;@cenazeyebekleriz hocam içtiğiniz en kötü içecekleri sordu, ben de yediğiniz en güzel yemeği sorayım.
Ben Gürcü olduğumdan dolayı oraya özgü olan zetiyani (çerkez tavuğu olarak geçiyor) ve malahto yemeklerini çok seviyorum.
- Bol tereyağlı bir iskender hayatınızda yiyebileceğiniz en iyi şeylerden biridir.
- Pilav üstü kuzu tandır, o et eğer tazeyse ve işi pişmiş ise sizi orgazma ulaştırabilir.
- Bana klasikçi diyebilirsiniz ama özellikle şehirler arası yollardaki kamyoncu lokantalarında yenen kuru fasulye pilav ikilisi.
Pilav üstü kuzu tandır, o et eğer tazeyse ve işi pişmiş ise sizi orgazma ulaştırabilir.
Hocam bu nasıl tâbir patladım resmen
Unutmuşum hocam ya, kusuruma bakmayın. Bakıyorum şimdi konuya.Hocam bu nasıl tâbir patladım resmen, bir de benim programa ne oldu hocaa
.