Yemeksepeti joker indirimlerini Yemeksepeti mi karşılıyor?

ih4terain

Başarılı
Hep merak ettiğim bir konudur. Şahsen, restoranın zorla ucuza vermek durumunda kaldığını düşünüyorum çünkü çoğu Joker siparişimden şimdiye kadar memnun kalmamışımdır.

Bilgisi olan varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Reklamlardan gelen paralarla beraber yaptıklarını düşünüyorum ayrıca restoran fiyatına göre yemeksepeti fiyatları şişirilmiş oluyor.

Bende aynı düşüncedeyim, joker ya da sepette150 gibi kampanya ile söyledim yemeklerde genel olarak kötü oluyor.
@8898 dediği gibi fiyatları da şişiriyorlar. Üniversite fiziki olarak yerinde sık yediğim yerlerde yurda söylediğim zaman genelde arayarak söylememi komisyon kaynaklı fark olduğunu ilettiler. Yerel üretici fiyatı çok arttıramasa da zincir restorantlar daha fazla arttırıyor.
Örnek olarak McDonald's'ta yerinde 195 TL'ye yediğim menü, Yemeksepeti üzerinde 350 TL civarındaydı.

Gelen fişlerde tutar Yemeksepeti fiyatından fazla görünüyor. Örnek 150 liraysa indirim 100'ünü Yemeksepeti 50'si esnaf tarafından promosyon verilmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…