KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.371 6 Nisan 2024 #11 walter wick dedi: Bilemiyorum menemem pek sevmem, ama çok koyulmayan ama yakışacak şeyler koy. Genişletmek için tıkla... Hmm, aklıma pek bir şey gelmiyor.
walter wick dedi: Bilemiyorum menemem pek sevmem, ama çok koyulmayan ama yakışacak şeyler koy. Genişletmek için tıkla... Hmm, aklıma pek bir şey gelmiyor.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 829 Çözümler 4 Beğeniler 916 Yer Albuquerque 6 Nisan 2024 #12 792 dedi: Hmm, aklıma pek bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Makarna yapın hocam, asla bıkmazsınız.
792 dedi: Hmm, aklıma pek bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Makarna yapın hocam, asla bıkmazsınız.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.371 6 Nisan 2024 #13 walter wick dedi: Makarna yapın hocam, asla bıkmazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayatımda en sevmediğim yemeklerden biri hocam. Evet, onu da çok yedim.
walter wick dedi: Makarna yapın hocam, asla bıkmazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayatımda en sevmediğim yemeklerden biri hocam. Evet, onu da çok yedim.
CryFeel_ESL Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 216 Çözümler 2 Beğeniler 237 6 Nisan 2024 #14 792 dedi: Başka bir çaresi yok mu? Genellikle tutuyorum, evet. Ancak bugün tutmuyorum. Bu arada bir çok domates ile denemiştim sonuç aynıydı 1 yıl veya 5-6 ay geçti düzelmemiş midir? Genişletmek için tıkla... Bazen oruçtan dolayı iştah kaçabiliyor, eskisi gibi olmayabiliyor. Yani olabilir.. 792 dedi: Hayatımda en sevmediğim yemeklerden biri hocam. Evet, onu da çok yedim. Genişletmek için tıkla... Ohoo hocam siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuz. Ne gibi beğenmiyorsunuz acaba, örneğin makarna kokusu mu?
792 dedi: Başka bir çaresi yok mu? Genellikle tutuyorum, evet. Ancak bugün tutmuyorum. Bu arada bir çok domates ile denemiştim sonuç aynıydı 1 yıl veya 5-6 ay geçti düzelmemiş midir? Genişletmek için tıkla... Bazen oruçtan dolayı iştah kaçabiliyor, eskisi gibi olmayabiliyor. Yani olabilir.. 792 dedi: Hayatımda en sevmediğim yemeklerden biri hocam. Evet, onu da çok yedim. Genişletmek için tıkla... Ohoo hocam siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuz. Ne gibi beğenmiyorsunuz acaba, örneğin makarna kokusu mu?
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.371 6 Nisan 2024 #15 Yok hocam, eskiden çok salçalı, yoğurtlu makarna yemiştim ondan artık yiyesim gelmiyor ama körili, acılı noodle gibi şeyler hoşuma gidiyor. Babama yaptırıyorum bakalım yiyebilecek miyim?
Yok hocam, eskiden çok salçalı, yoğurtlu makarna yemiştim ondan artık yiyesim gelmiyor ama körili, acılı noodle gibi şeyler hoşuma gidiyor. Babama yaptırıyorum bakalım yiyebilecek miyim?
CryFeel_ESL Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 216 Çözümler 2 Beğeniler 237 6 Nisan 2024 #16 792 dedi: Yok hocam, eskiden çok salçalı, yoğurtlu makarna yemiştim ondan artık yiyesim gelmiyor ama körili, acılı noodle gibi şeyler hoşuma gidiyor. Babama yaptırıyorum bakalım yiyebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Baba eli demek? O da güzel. Kıymalı da yapabilirsiniz, o zaman sevdirir. Tabii et seviyorsanız..
792 dedi: Yok hocam, eskiden çok salçalı, yoğurtlu makarna yemiştim ondan artık yiyesim gelmiyor ama körili, acılı noodle gibi şeyler hoşuma gidiyor. Babama yaptırıyorum bakalım yiyebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Baba eli demek? O da güzel. Kıymalı da yapabilirsiniz, o zaman sevdirir. Tabii et seviyorsanız..
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.371 6 Nisan 2024 #17 CryFeel_ESL dedi: Baba eli demek? O da güzel. Kıymalı da yapabilirsiniz, o zaman sevdirir. Tabii et seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... Et severim hocam ancak evde şu an yok, babam eskiden aşçıydı o yüzden yaptığı yemekler şahane oluyor asla aynısını yapamıyorum değişik ama güzel oluyor. Allah'ım golll düzelmiş. Eski tat, eski koku. Son düzenleme: 6 Nisan 2024
CryFeel_ESL dedi: Baba eli demek? O da güzel. Kıymalı da yapabilirsiniz, o zaman sevdirir. Tabii et seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... Et severim hocam ancak evde şu an yok, babam eskiden aşçıydı o yüzden yaptığı yemekler şahane oluyor asla aynısını yapamıyorum değişik ama güzel oluyor. Allah'ım golll düzelmiş. Eski tat, eski koku.