Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 24 Eylül 2025 #1 Merhaba, bilgisayarı yenı açtım, gorev yonetıcısıne gırdım ve ıslemcı 2 gun 22 saattır calısıyor dıyordu. Bu bır hata mı yoksa bır problem mı var? Yardımcı olursanız sevınırım.
Merhaba, bilgisayarı yenı açtım, gorev yonetıcısıne gırdım ve ıslemcı 2 gun 22 saattır calısıyor dıyordu. Bu bır hata mı yoksa bır problem mı var? Yardımcı olursanız sevınırım.
Çözüm Alessandro Del Piero 24 Eylül 2025 Drivefast dedi: Merhaba, bilgisayarı yenı açtım, gorev yonetıcısıne gırdım ve ıslemcı 2 gun 22 saattır calısıyor dıyordu. Bu bır hata mı yoksa bır problem mı var? Yardımcı olursanız sevınırım. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlatma seçeneğin açıksa bu normal. Hızlı başlatmayı kapatırsan düzelir.
Drivefast dedi: Merhaba, bilgisayarı yenı açtım, gorev yonetıcısıne gırdım ve ıslemcı 2 gun 22 saattır calısıyor dıyordu. Bu bır hata mı yoksa bır problem mı var? Yardımcı olursanız sevınırım. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlatma seçeneğin açıksa bu normal. Hızlı başlatmayı kapatırsan düzelir.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 24 Eylül 2025 #2 Drivefast dedi: Merhaba, bilgisayarı yenı açtım, gorev yonetıcısıne gırdım ve ıslemcı 2 gun 22 saattır calısıyor dıyordu. Bu bır hata mı yoksa bır problem mı var? Yardımcı olursanız sevınırım. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlatma seçeneğin açıksa bu normal. Hızlı başlatmayı kapatırsan düzelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Drivefast dedi: Merhaba, bilgisayarı yenı açtım, gorev yonetıcısıne gırdım ve ıslemcı 2 gun 22 saattır calısıyor dıyordu. Bu bır hata mı yoksa bır problem mı var? Yardımcı olursanız sevınırım. Genişletmek için tıkla... Hızlı başlatma seçeneğin açıksa bu normal. Hızlı başlatmayı kapatırsan düzelir.
KS KS Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 24 Eylül 2025 #3 Alessandro Del Piero dedi: Hızlı başlatma seçeneğin açıksa bu normal. Hızlı başlatmayı kapatırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... onceden boyle oldugunu hatırlamıyorum nereden kapatabılırım? Artı 0 Eksi
Alessandro Del Piero dedi: Hızlı başlatma seçeneğin açıksa bu normal. Hızlı başlatmayı kapatırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... onceden boyle oldugunu hatırlamıyorum nereden kapatabılırım?
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 24 Eylül 2025 #4 Drivefast dedi: Onceden boyle oldugunu hatırlamıyorum nereden kapatabılırım? Genişletmek için tıkla... Başlatdan güç planı yazın sonrasında sol üstte güç düğmesinin ne yapacaklarını seçin oradan hızlı başlatma açık mı kapalı mı bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Drivefast dedi: Onceden boyle oldugunu hatırlamıyorum nereden kapatabılırım? Genişletmek için tıkla... Başlatdan güç planı yazın sonrasında sol üstte güç düğmesinin ne yapacaklarını seçin oradan hızlı başlatma açık mı kapalı mı bakabilirsin.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.333 24 Eylül 2025 #5 Hata değil. Kapatmanız gereken bir şey değil. O yüzden açık geliyor. Artı 0 Eksi