Yeni aldığım Vivo Y29 telefonumu iade etmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMOUK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 599
  • Etiketler Etiketler
    iade vivo
5G Türkiye'de şu an aşırı gereksiz bir teknoloji zaten, 5G'ye geçen çoğu kişi şikayetçi.

Hayır değil. 5G şu an NSA ve SA altyapıları üzerinden hizmete sunuluyor. Özellikle SA üzerinden alınan hizmet gayet tatminkâr, Speedtest'lerde kolaylıkla 3 - 4 haneli skorlar görülebiliyor.

Vatan iade kabul ediyor mu? Bilgisi olan var mı?
Ürünün kusurlu olması gerek diye biliyorum mağazadan alındıysa, internet koşullarını bilmiyorum.

Hayır değil. 5G şu an NSA ve SA altyapıları üzerinden hizmete sunuluyor. Özellikle SA üzerinden alınan hizmet gayet tatminkâr, Speedtest'lerde kolaylıkla 3 - 4 haneli skorlar görülebiliyor.
Benim bahsettiğim konu hız değil, hızı nasıldır görmedim.

Ya aslında benim için özellikleri çok önemli değil batarya çok önemliydi bataryası da iyi gibi insanlar neden önermiyor bilmiyorum. Telefondan hiç anlamıyorum. Bilgisayar konusunda iyiyim de telefonda 0 bilgim var.

Ya aslında benim için özellikleri çok önemli değil batarya çok önemliydi bataryası da iyi gibi insanlar neden önermiyor bilmiyorum. Telefondan hiç anlamıyorum. Bilgisayar konusunda iyiyim de telefonda 0 bilgim var.
Söylendiği gibi işlemcisi eski bir işlemci. Ayrıca Vivo telefonlara çok da destek veren bir firma değil, bir ara 2 yıl garanti destek diye satıldı sonra satışlar yine düştü. O bütçeye daha iyi telefonlar var söylendiği gibi.

Yukarıda yazdım ya okumanız vardır herhalde. Sorun çok fazla internet yemesi.

Dalga mı geçiyorsunuz, 5G'nin doğası gereği bant genişliği 4.5G'den daha fazla ve bundan dolayı veri tüketimi tabii ki daha fazla olacak. Normal bir durumu "sorun" olarak nitelendiren sizsiniz, anlamadığınız konularda yorum yapmayın, referans noktanızın "telefoncular" olması ayrıca ironik...

Elindeki cihaz canavar hiç değil. Elindeki cihaz minicik saatlerden daha güçsüz.
Bence hemen iade edip daha adamakıllı cihazlara yönelmeni öneririm. 5G önemli değil daha önemlisi aldığın cihazın donanım çöp.

Geçmiş olsun hiçbir şey yapamazsın vatan MediaMarkt'tan falan aldıysan. Bir soğuk su iç üstüne. gemini bile muhtemelen o telefondan haberi yoktur kral canavar falan olsa osla tek dişi kalmış canavar olur ondan. geminiye göre zaten sana ait olan her halt mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…