5G Türkiye'de şu an aşırı gereksiz bir teknoloji zaten, 5G'ye geçen çoğu kişi şikayetçi.

Hayır değil. 5G şu an NSA ve SA altyapıları üzerinden hizmete sunuluyor. Özellikle SA üzerinden alınan hizmet gayet tatminkâr, Speedtest'lerde kolaylıkla 3 - 4 haneli skorlar görülebiliyor.

Vatan iade kabul ediyor mu? Bilgisi olan var mı?
Ürünün kusurlu olması gerek diye biliyorum mağazadan alındıysa, internet koşullarını bilmiyorum.

Hayır değil. 5G şu an NSA ve SA altyapıları üzerinden hizmete sunuluyor. Özellikle SA üzerinden alınan hizmet gayet tatminkâr, Speedtest'lerde kolaylıkla 3 - 4 haneli skorlar görülebiliyor.
Benim bahsettiğim konu hız değil, hızı nasıldır görmedim.

Ya aslında benim için özellikleri çok önemli değil batarya çok önemliydi bataryası da iyi gibi insanlar neden önermiyor bilmiyorum. Telefondan hiç anlamıyorum. Bilgisayar konusunda iyiyim de telefonda 0 bilgim var.

Ya aslında benim için özellikleri çok önemli değil batarya çok önemliydi bataryası da iyi gibi insanlar neden önermiyor bilmiyorum. Telefondan hiç anlamıyorum. Bilgisayar konusunda iyiyim de telefonda 0 bilgim var.
Söylendiği gibi işlemcisi eski bir işlemci. Ayrıca Vivo telefonlara çok da destek veren bir firma değil, bir ara 2 yıl garanti destek diye satıldı sonra satışlar yine düştü. O bütçeye daha iyi telefonlar var söylendiği gibi.

Yukarıda yazdım ya okumanız vardır herhalde. Sorun çok fazla internet yemesi.

Dalga mı geçiyorsunuz, 5G'nin doğası gereği bant genişliği 4.5G'den daha fazla ve bundan dolayı veri tüketimi tabii ki daha fazla olacak. Normal bir durumu "sorun" olarak nitelendiren sizsiniz, anlamadığınız konularda yorum yapmayın, referans noktanızın "telefoncular" olması ayrıca ironik...

Arkadaşlar bugün saat akşam 21.00 civarında Vivo Y29 telefon aldım. Ancak eve geldiğimde telefonda 5G olmadığını fark ettim. Bize satan kadın da bunu söylemedi, ben de var sandım. Ben aslında bu telefonu 5G var diye almıştım ancak olmadığını görünce biraz huzursuz olmaya başladım ve telefonu iade etmeyi düşündüm. Ancak internette mağazadan alınan telefonların iadesinin yapılmadığı yazıyordu. Ben de Gemini'ye sorduğumda bir üst model ile değiştirmek istediğin zaman genelde yaparlar tarzı bir şey dedi. Sizce telefonu iade edeyim mi? Gemini bana telefonu kesinlikle iade etmemem gerektiğini, elimdeki canavarı sırf 5G uğruna hiç etmememi söyledi. Bilemiyorum ve çok kararsızım, sizlere sormak istedim. Ne yapmalıyım?

Elindeki cihaz canavar hiç değil. Elindeki cihaz minicik saatlerden daha güçsüz.
Bence hemen iade edip daha adamakıllı cihazlara yönelmeni öneririm. 5G önemli değil daha önemlisi aldığın cihazın donanım çöp.

Arkadaşlar bugün saat akşam 21.00 civarında Vivo Y29 telefon aldım. Ancak eve geldiğimde telefonda 5G olmadığını fark ettim. Bize satan kadın da bunu söylemedi, ben de var sandım. Ben aslında bu telefonu 5G var diye almıştım ancak olmadığını görünce biraz huzursuz olmaya başladım ve telefonu iade etmeyi düşündüm. Ancak internette mağazadan alınan telefonların iadesinin yapılmadığı yazıyordu. Ben de Gemini'ye sorduğumda bir üst model ile değiştirmek istediğin zaman genelde yaparlar tarzı bir şey dedi. Sizce telefonu iade edeyim mi? Gemini bana telefonu kesinlikle iade etmemem gerektiğini, elimdeki canavarı sırf 5G uğruna hiç etmememi söyledi. Bilemiyorum ve çok kararsızım, sizlere sormak istedim. Ne yapmalıyım?

Geçmiş olsun hiçbir şey yapamazsın vatan MediaMarkt'tan falan aldıysan. Bir soğuk su iç üstüne. gemini bile muhtemelen o telefondan haberi yoktur kral canavar falan olsa osla tek dişi kalmış canavar olur ondan. geminiye göre zaten sana ait olan her halt mükemmel😅😅😅

Cihazdaki SD685 5-6 senelik güçsüz bir işlemci, o cihaz tercih edilmeseydi dâhâ iyi olurdu. 😶
Bir bardak soğuk su rica edelim.
5G göz boyamakta ibaret; vaat edilen hızları stabil olarak alabilmek bir kenara dursun bu hızları kaldırabilecek uygun fiyatlı data paketi de lazım.