AMOUK

Çalışkan
Yer
Mamak
Arkadaşlar bugün saat akşam 21.00 civarında Vivo Y29 telefon aldım. Ancak eve geldiğimde telefonda 5G olmadığını fark ettim. Bize satan kadın da bunu söylemedi, ben de var sandım. Ben aslında bu telefonu 5G var diye almıştım ancak olmadığını görünce biraz huzursuz olmaya başladım ve telefonu iade etmeyi düşündüm. Ancak internette mağazadan alınan telefonların iadesinin yapılmadığı yazıyordu. Ben de Gemini'ye sorduğumda bir üst model ile değiştirmek istediğin zaman genelde yaparlar tarzı bir şey dedi. Sizce telefonu iade edeyim mi? Gemini bana telefonu kesinlikle iade etmemem gerektiğini, elimdeki canavarı sırf 5G uğruna hiç etmememi söyledi. Bilemiyorum ve çok kararsızım, sizlere sormak istedim. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bugün saat akşam 21.00 civarında Vivo Y29 telefon aldım. Ancak eve geldiğimde telefonda 5G olmadığını fark ettim. Bize satan kadın da bunu söylemedi, ben de var sandım. Ben aslında bu telefonu 5G var diye almıştım ancak olmadığını görünce biraz huzursuz olmaya başladım ve telefonu iade etmeyi düşündüm. Ancak internette mağazadan alınan telefonların iadesinin yapılmadığı yazıyordu. Ben de Gemini'ye sorduğumda bir üst model ile değiştirmek istediğin zaman genelde yaparlar tarzı bir şey dedi. Sizce telefonu iade edeyim mi? Gemini bana telefonu kesinlikle iade etmemem gerektiğini, elimdeki canavarı sırf 5G uğruna hiç etmememi söyledi. Bilemiyorum ve çok kararsızım, sizlere sormak istedim. Ne yapmalıyım?
Bence güzel bir telefon değil, iade edebiliyorsan et.

Öncelikle elinizdeki cihaz canavar değil. İade etme imkanınız varsa iade edin, farklı cihaza yönelin. Bütçe üç aşağı beş yukarı aynı kalacaksa CMF Phone 1 öneririm.

5G Türkiye'de şu an aşırı gereksiz bir teknoloji zaten, 5G'ye geçen çoğu kişi şikayetçi. Bunun için iade etmeye değmez.
Çoğu yerde gayet güzel çalışıyor (İstanbul için konuşuyorum) ve nasıl bir zararı var da şikayetçi olabilirsin? Kötü bir telefon kullanıyorsan 5G modemi çok fazla güç tüketebilir sadece.

5G yok diye iade etmek, diğer özelliklerinden memnunsan bence de gerekli değil. Daha geçen hafta Azerbaycan'dan geldim, orada 5G hiç yoktu ancak eksikliğini hissetmedim. Türkiye'de de 2 ay öncesine kadar yoktu, kimse de "neden yok la" demiyordu :D Ofiste arkadaşım 4G'ye geri döndürmeye çalışıyordu telefonunu, 5G hala çok yavaş diye.

Arkadaşlar, telefonu kötüleyip durmak kullanıcıya kötü hissettirmekten başka bir şey yapmaz, mağaza iadeyi kabul etmez. Saçma saçma şeyler yazmayın.

Çoğu yerde gayet güzel çalışıyor (İstanbul için konuşuyorum) ve nasıl bir zararı var da şikayetçi olabilirsin? Kötü bir telefon kullanıyorsan 5G modemi çok fazla güç tüketebilir sadece.
5G kullanan pek çok insan deli gibi internet yediğini belirtiyor günlerdir, haber kanalları bile söylüyor bunu. Ben kullanıcı değilim, kullananlar böyle söylüyor. Dün gittiğim telefoncuda da bu muhabbet geçti onlar bile aynısını söylüyor.