Dediğim gibi ben maalesef kullanamıyorum elimde cihaz yok ama ailemde 5G kullanan var, geçtiğimiz ilk ay 40 GB paket çok hızlı bitti dediğim gibi, her gün radyo dinlemek Instagram'da gezinmek vb. şeylerde kullanılıyor, 4.5G'ye göre bayağı fazla yedi. Bu hattan hatta değişiyor da olabilir bilemiyorum.

Cihazdan cihaza, bölgeden bölgeyede değişir. Henüz 5G popüler olmadığı için cihazda zorlanacaktır.

İlk izlenime göre öyle. Birkaç ay sonra başın ağracak. Bence annen, baban tanıdığın birine verebilirsin. Şu an için CMF Phone 1, A26 ve GM 26 Pro alınması gereken en düşük cihazlardan biri.
Geçmiş olsun ne diyeyim. Bundan sonra araştırırsınız. Mağazadakiler size çöpleri satmaya çalışır her zaman.

Aklıma pamdemide en iyi oyuncu faresi diyerek Razer Viper Mini fiyatıma Rampage mouse sattıkları günler geldi. Buradan da o adamın ta. 😆😆😆😆

İlk izlenime göre öyle. Birkaç ay sonra başın ağracak. Bence annen, baban tanıdığın birine verebilirsin. Şu an için CMF Phone 1, A26 ve GM 26 Pro alınması gereken en düşük cihazlardan biri.
Geçmiş olsun ne diyeyim. Bundan sonra araştırırsınız. Mağazadakiler size çöpleri satmaya çalışır her zaman.

Maalesef hocam bu telefon en az 5 sene benimle zaten telefonu sadece alo demek için kullanıyordum. Böyle bir mallık yaptığım için pişmanım ama son pişmanlık neye yarar?

Speedtest'lerde kolaylıkla 3 - 4 haneli skorlar görülebiliyor.
4.5G'de de kolaylıkla 3 haneli skorlar görüyordum ben açıkçası. Bursa'da evimde Speedtest yaparken 300+ Mbps veriyordu Turkcell ama tamamen gereksiz bir konu bu. Telefonumda mobil veriden GTA6 indirmeyeceğim ki ben, ne yapayım 3-4 haneli hızları? :D

Bugün fiber diye sattıkları 100 Mbps internetle 4K filmine kadar her şey yapılıyor, izleniyor. Fazla hız göz çıkarmaz tabi ancak gerek yok, olmazsa olmaz değil. Çaktırmadan gidip telefonunda 5G'yi 4.5G yapsam farkı hissetmezsin bile.

Aklıma pamdemide en iyi oyuncu faresi diyerek Razer Viper Mini fiyatıma Rampage mouse sattıkları günler geldi. Buradan da o adamın ta. 😆😆😆😆

Teknolojik ürünlerin hepsinde bilene danışmak lazım.
Mesela akrabaların çoğu bana soruyor böyle şeyler için. Seviniyorumda insanlar kandırılmıyor en azından.

Maalesef hocam bu telefon en az 5 sene benimle zaten telefonu sadece alo demek için kullanıyordum. Böyle bir mallık yaptığım için pişmanım ama son pişmanlık neye yarar?

Merak etme ben de eskiden çok uğradım satıcı gazabına. Bir süre sonra iyi oluyor en azından ileride daha büyük bütçeli bir şey alacağım zaman asla vatandaki elemanlara sormuyorum direkt karar verip bu deyip alıyıprum ve gidiyorum. Yoksa anne babaları manipüle etmede bir numaralar

Geçmiş olsun hocam, bende de 2 sene önce Y25 vardı, ilk güncellemesinden sonra telefon direkt olarak kasmaya başladı, şarjı da %50den sonra çabuk gitmeye başlamıştı. Umarım en azından 3-4 yıl uzun dayanır.

5 sene asla götürmez. Alo demek için kullansan bile arayüz çok takılacak. En azından güncelleme yapma.

4.5G'de de kolaylıkla 3 haneli skorlar görüyordum ben açıkçası. Bursa'da evimde Speedtest yaparken 300+ Mbps veriyordu Turkcell ama tamamen gereksiz bir konu bu. Telefonumda mobil veriden GTA6 indirmeyeceğim ki ben, ne yapayım 3-4 haneli hızları? :D

Bugün fiber diye sattıkları 100 Mbps internetle 4K filmine kadar her şey yapılıyor, izleniyor. Fazla hız göz çıkarmaz tabi ancak gerek yok, olmazsa olmaz değil. Çaktırmadan gidip telefonunda 5G'yi 4.5G yapsam farkı hissetmezsin bile.
Ben de bundan bahsediyorum, tamam çok hız iyi falan filan ama ben aynı şeyleri 4.5G ile daha az kotada yapıyorsam ve 5G'de kota hızlı tükeniyorsa bu gayet sorundur.