İade edemiyorsunuz sanırım. Geçmiş olsun.
@Aakons hocamın dediği gibi ikinci elde satmaya çalışın bari.

Cihazdan kurtulabilirseniz önerim CMF Phone 1 olur. SoT konusunda gayet iyi cihaz.

Oha o donanım 15 bin mi? İnanamıyorum. Bence direkt soğuk küvete gir @AMOUK
Bu telefonları bu fiyata satmaları bayağı garip. Babama da dün GM 26* Pro satmışlar 19K'ya. Özellikleri iyi gibi ama General Mobile telefona o kadar para vermeye asla değeceğini sanmıyorum, aileleri telefon alırken zorlamak lazım satıcıların önerisine uymayın diye.

Sağ olun hocalarım. Yaptık bir hata zaten dediğim gibi telefon çok kullanmıyorum tek kullanım amacım film video izlemek bir de alo demekti. Sağlık olsun ama bu telefonun 5 sene götüreceğine inancım sonsuz GM9 Pro bile beni 2018'den beri idare ettiyse bu da eder gibime geliyor. Bir dahakine araştırıp alacağım hepinize teşekkür ederim. Bu da forum ahalisine ders olsun. Biz yaptık bir hata siz yapmayın. O babalarının kim olduğu belli olmayan satıcıları dinlemeyin. :))

Bu telefonları bu fiyata satmaları bayağı garip. Babama da dün GM 29 Pro satmışlar 19K'ye. Özellikleri iyi gibi ama General Mobile telefona o kadar para vermeye asla değeceğini sanmıyorum, aileleri telefon alırken zorlamak lazım satıcıların önerisine uymayın diye.

Pahalı fiyata alınmış ama o cihaz iyi, o konuda şüpheniz olmasın.

Onun bir üstü 30K₺ bantlarına gerilese şu an talep patlaması yaşıyor olurdu.

Bu telefonları bu fiyata satmaları bayağı garip. Babama da dün GM 29 Pro satmışlar 19K'ye. Özellikleri iyi gibi ama General Mobile telefona o kadar para vermeye asla değeceğini sanmıyorum, aileleri telefon alırken zorlamak lazım satıcıların önerisine uymayın diye.

GM 26 Pro olmasın? O cihazda 14-15k ya satılıyor.
Cihaz iyi burada. Ama 19k ya fazla. En azından iyi alet almıs ama pahalıya.

Sağ olun hocalarım. Yaptık bir hata zaten dediğim gibi telefon çok kullanmıyorum tek kullanım amacım film video izlemek bir de alo demekti. Sağlık olsun ama bu telefonun 5 sene götüreceğine inancım sonsuz GM9 Pro bile beni 2018'den beri idare ettiyse bu da eder gibime geliyor. Bir dahakine araştırıp alacağım hepinize teşekkür ederim. Bu da forum ahalisine ders olsun. Biz yaptık bir hata siz yapmayın. O babalarının kim olduğu belli olmayan satıcıları dinlemeyin. :))

GM 9 Pro kullan daha iyi olur. Şaka yapmıyorum git GM9 Pro kullan en azından AOSP arayüzüyle daha gider.