Bunlari biz bilemeyiz, tasima ya da uretim esnasinda ne oldugunu bilmiyoruz. Belki de ozensiz baglandi. VX Plus gibi unitelerde anormal olmayan seyler.
Bunlari biz bilemeyiz, tasima ya da uretim esnasinda ne oldugunu bilmiyoruz. Belki de ozensiz baglandi. VX Plus gibi unitelerde anormal olmayan seyler.
Anladım çok teşekkürler hepinize. Son ve genel bir soru soracağım. Bu ürünü iade edeyim mi? Bir de bu linktekiyle değişme tavsiyesi gelmişti, sizce VX Plus yerine bu linkteki PSU'yu almam mantıklı olur mu?
NOT: Prizimde elektrik dalgalanmaları çok oluyor, öyle bir faktör de mevcut. Ne tavsiye edersiniz?
Tavsiye edilen öbür PSU:
HPQ VX Plus ile ayni klasmanda bir unite, tavsiye veren kisinin gerekcelerini ogrenmek lazim. Ben iade etmek icin gecerli bir sebep goremiyorum ama iciniz rahat etmiyorsa edin tabii.
HPQ VX Plus ile ayni klasmanda bir unite, tavsiye veren kisinin gerekcelerini ogrenmek lazim. Ben iade etmek icin gecerli bir sebep goremiyorum ama iciniz rahat etmiyorsa edin tabii.
Yaklaşık 400-450 Max watt çeken bir sistem için hangi UPS önerirsiniz? Hiç anlamam UPS'lerden şahsen. 400-450 wattlık bir sistemi dalgalanmalardan korusa yeterlidir benim için.
Yaklaşık 400-450 Max watt çeken bir sistem için hangi UPS önerirsiniz? Hiç anlamam UPS'lerden şahsen. 400-450 wattlık bir sistemi dalgalanmalardan korusa yeterlidir benim için.
UPS için yeni konu açabilirsin, daha isabetli öneri yaparlar.
UPS için başka cihaz bağlayıp bağlamayacağını ve ileride sistem yükseltmesi yaparken ne kadar güç çekecek bir sistem toplayacağını da düşünerek UPS güç kapasitesini belirlemen daha iyi olur..
UPS için yeni konu açabilirsin, dâhâ isabetli öneri yaparlar.
UPS için başka cihaz bağlayıp bağlamayacağını ve ileride sistem yükseltmesi yaparken ne kadar güç çekecek bir sistem toplayacağını da düşünerek UPS güç kapasitesini belirlemen dâhâ iyi olur.