Plastik kelepçe kırılabilecek bir şey değil bence. Özellikle PSU'nın içerisinde etrafında onca koruma varken. Çok garip geldi.

Bunlari biz bilemeyiz, tasima ya da uretim esnasinda ne oldugunu bilmiyoruz. Belki de ozensiz baglandi. VX Plus gibi unitelerde anormal olmayan seyler.

Bunlari biz bilemeyiz, tasima ya da uretim esnasinda ne oldugunu bilmiyoruz. Belki de ozensiz baglandi. VX Plus gibi unitelerde anormal olmayan seyler.

Kabloların toplu durması için kelepçe kullanılabilir ama size kötü işçiliğe sahip ürün denk gelmiş olma ihtimali var.

Bazen kelepçeleri iyi sıkmayınca kelepçenin öbür ucu yuvasından çıkabiliyor.
Macunu da bol bulmuşlar herhalde. 😂

Anladım çok teşekkürler hepinize. Son ve genel bir soru soracağım. Bu ürünü iade edeyim mi? Bir de bu linktekiyle değişme tavsiyesi gelmişti, sizce VX Plus yerine bu linkteki PSU'yu almam mantıklı olur mu?
NOT: Prizimde elektrik dalgalanmaları çok oluyor, öyle bir faktör de mevcut. Ne tavsiye edersiniz?
Tavsiye edilen öbür PSU:

HPQ VX Plus ile ayni klasmanda bir unite, tavsiye veren kisinin gerekcelerini ogrenmek lazim. Ben iade etmek icin gecerli bir sebep goremiyorum ama iciniz rahat etmiyorsa edin tabii.

2000 TL'lere cikmadiginiz surece uniteler arasinda gozle gorulur kalite farki gormeniz zor.

HPQ VX Plus ile ayni klasmanda bir unite, tavsiye veren kisinin gerekcelerini ogrenmek lazim. Ben iade etmek icin gecerli bir sebep goremiyorum ama iciniz rahat etmiyorsa edin tabii.

2000 TL'lere cikmadiginiz surece uniteler arasinda gozle gorulur kalite farki gormeniz zor.

Gerekçesi daha dandik olması sanırım

PSU ünitesinden anlamıyorum.
Yine de benzeri bir kalitedeki temiz ürünle değişim tercihim olurdu.

Prizde voltaj oynaması varsa ucuz olanlar kurtarmaz, UPS bak istersen.

Yaklaşık 400-450 Max watt çeken bir sistem için hangi UPS önerirsiniz? Hiç anlamam UPS'lerden şahsen. 400-450 wattlık bir sistemi dalgalanmalardan korusa yeterlidir benim için.

Yaklaşık 400-450 Max watt çeken bir sistem için hangi UPS önerirsiniz? Hiç anlamam UPS'lerden şahsen. 400-450 wattlık bir sistemi dalgalanmalardan korusa yeterlidir benim için.
UPS için yeni konu açabilirsin, daha isabetli öneri yaparlar.
UPS için başka cihaz bağlayıp bağlamayacağını ve ileride sistem yükseltmesi yaparken ne kadar güç çekecek bir sistem toplayacağını da düşünerek UPS güç kapasitesini belirlemen daha iyi olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
UPS için yeni konu açabilirsin, dâhâ isabetli öneri yaparlar.
UPS için başka cihaz bağlayıp bağlamayacağını ve ileride sistem yükseltmesi yaparken ne kadar güç çekecek bir sistem toplayacağını da düşünerek UPS güç kapasitesini belirlemen dâhâ iyi olur.

Ben de onu yapacaktım şimdi hocam, teşekkür ederim yanıtlar için :)