megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Merhaba. Perşembe günü Vatan Bilgisayar'dan Huawei MatePad 11.5 2023 cihazını satın aldım. 3 gündür kullanıyorum. Bugün Instagram'da Reels izlerken gözüme yeşil bir nokta çarptı. İlk videoda sıkıntı var sandım ama sonra baktığımda sonraki videoda da aynı sorunu yaşadım. Dün merdiven altı bir yerden ekran koruyucu taktırdım ondan olabilir mi? Tableti asla dusurmedim gözüm gibi baktım sadece bir keresinde dışarıda yağmur yağıyordu ve tableti montumun içine koydum ama kilif vardı su geçtiğini sanmıyorum. Yarın fotoğrafını atacağım.

Büyük ihtimalle ölü piksel değil, stuck pikseldir çünkü ölü piksel siyah olur. Ekran koruyucunun altında toz kalmış olma ihtimali çok yüksek, o yüzden önce koruyucuyu söküp ekranı güzelce silmen lazım.

Büyük ihtimalle ölü piksel değil, stuck pikseldir çünkü ölü piksel siyah olur. Ekran koruyucunun altında toz kalmış olma ihtimali çok yüksek, o yüzden önce koruyucuyu söküp ekranı güzelce silmen lazım.

Deneyeceğim hocam. Peki sorun ekranda stuck pixel olmasıysa değişim yaparlar mı?

Koruyucuyu çıkardım hocam sorun koruyucuda değil hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Hocam merhabalar, aynı sorun benim cihazda çıktı 2. gününde. Siz ne yaptınız bir gelişme var mı?
Hocam kendim yapabileceğim her şeyi yaptım geçmedi. Yks bitsin servise gonderip değişim isteyeceğim şuanlık böyle kullanıyorum. Sizde nasıl bir sorun var ve nereden aldınız tableti?