Anakart neydi dayı?Ban vardı yeğenim kusura bakma yazamadım soğutucu ASUS Prime LC 360 ARGB sonuçlar nasıl.
@shiiw nasıl.
R23 mü?
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart neydi dayı?Ban vardı yeğenim kusura bakma yazamadım soğutucu ASUS Prime LC 360 ARGB sonuçlar nasıl.
@shiiw nasıl.
R23 mü?
Guzel dayi, PBO'suz hali bir de bu muhtemelen. 95 derece olunca kisar frekansi. Curve ile silikon sansina gore ayar cekilir, frekans basilir.
ASUS ROG B850 F Neo.
İkisi de kötü çıktı, silikon birini iade edip bunu kullanacağım. Çöktüm yiğenim.Guzel dayi, PBO'suz hali bir de bu muhtemelen. 95 derece olunca kisar frekansi. Curve ile silikon sansina gore ayar cekilir, frekans basilir.
Sikma canini dayi, biri gider biri gelir. 6000 26 daily guzel zaten. PBO ve FCLK iyidir belki bunda. Bakmak lazim.ASUS ROG B850 F Neo.
İkisi de kötü çıktı, silikon birini iade edip bunu kullanacağım. Çöktüm yiğenim.
Ayhan bey gibi igilenirsen yapalım; ben biraz cahilim.Sikma canini dayi, biri gider biri gelir. 6000 26 daily guzel zaten. PBO ve FCLK iyidir belki bunda. Bakmak lazim.
Estagfurullah dayi, sen musaitliginde durt hallederiz. Yigenlerin hazir.Ayhan bey gibi igilenirsen yapalım; ben biraz cahilim.
Sorun degil dayi, bakariz. FCLK icin bir testlerde uzerine durmak lazim. PBO'yu VT3 ile cozeriz. 6000 26'yi da RTP ile cozecegiz. Islemciye daha bakamadik ki. Ayhan hocamin gonderdigi 6000 26'ya bakamadiysak bir sey diyemem. Iki islemcide zaten 6400 stabil kalamiyor ve Control line 0 acamiyor. En mantiklisi 8000 denemek; o da zor halletmesi. 6000 26'yi stabil edip dedigim gibi FCLK ve PBO bakmamiz lazim. @HaloYarın akşam müsaitsen yapalım ama çok uğraşmayalım kıvamında bir ayar yapalım, test falan çok uzun sürüyor.
@shiiw şimdi işlemci iyi mi?