Yeni alınan Kioxia G2 SSD'nin çalışma süresi 113 saat gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barbarosa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    ssd

barbarosa

Uzman
Merhaba, Hepsiburada'dan Kioxia G2 SSD aldım. Taktıktan sonra direkt klonlamaya başladım fakat klonlama esnasında CrystalDiskInfo'dan bir kontrol edeyim dedim bu değerler ile karşılaştım. Yeni alınan bir SSD çalışma süresi 113 saat olması normal mi? Yoksa iade edilen bir ürünü bana tekrardan mı satmışlar? Bu bir sorun yaratır mı iade etmeliyim mi?

Fazla ilginç. Bana ikinci el ya da iade gibi geldi.

Uygun fiyata aldıysan problem yok diğer türlü ben şahsen iade ederdim. Bende Micron 3400 var çıkma harici bulmak imkansız. Bile bile almıştım ama uyguna almıştım.

Bence de normal değil açıkçası. Satıcı kimdi? Ben kullanmaya devam ederdim ama siz iade edebilirsiniz.

Hepsiburada'nın kendisinden satın aldım. Karar veremedim iade süreciyle uğraşmalı mıyım? Yazma ve okuma sonuçları da bu şekilde.

Uygun fiyata aldıysan problem yok diğer türlü ben şahsen iade ederdim. Bende Micron 3400 var çıkma harici bulmak imkansız. Bile bile almıştım ama uyguna almıştım.

Normal fiyata satın aldım 2080TL.

Muhtemelen daha önce kullanılmış. Yazılan veri de yaklaşık 2 TB gözüküyor çünkü, daha önce işlem yapılmış olsa gerek. Sizin klonlama da var ama 2 TB veri yazmamışsınızdır herhalde.

Değerlerde bir problem gözükmüyor, her şey normal ama yine de iade etmek isterseniz edebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz de kullanın, önemli bir şey değil.

Yok benim klonlama miktarım 120GB civarındaydı. Hemen hemen çoğu testi yaptığımı düşünüyorum. Bad sector taraması da yaptım %100 sağlıklı sonucunu aldım. İade etmekle uğraşmayacağım büyük ihtimalle. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama Hepsiburada'nın kendisinin böyle bir şey yapması beni şaşırttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…