cemkaraca

Yetkin
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam.
Laptobunuzu fiziksel olarak bir hasar olup olmadığını iyice kontrol edin hangi işletim sistemi kurmak istiyorsanız onu kurun (Windows 11 kurduğunuzu varsayacağım.). Laptopbunuzu yumuşak yüzeylere koymayın bir çelik stant alıp yerden yükselirseniz bu airflow için oldukça iyi olur. Bir watt sınırı vs. getirmeden önce stres testleri yapın CPU için Cinebench , GPU için FurMark 3DMark Timespy , Ramler için Memtest86 , SSD hızı testi için CrystalDiskMark, SSD sağlığı kontrolü için CrystalDiskInfo , batarya sağlığı kontrolu için Batteryinfoview aklıma gelenler bunlar

Ayrıca "" bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
Öncelikle bilgisayarın hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan inşallah.

Eğer bilgisayarı Freedos (İşletim sistemsiz) aldıysan, ilk işin sisteme bir işletim sistemi kurmak olsun. Ondan sonra, sık kullandığın uygulamaları yüklemeni öneririm. (Spotify, Netflix, YouTube, Winrar vs.)

Windows 11 kurup lisanslayıp güncelleyin sonra Kaspersky gibi iyi bir ani virüs kurun. Sonra da sık kullandığınız Steam Epic vb. Uygulamaları yükleyin. ASUS'un birçok ürünün kullanmış ve kullanmaya devam eden biri olarak tavsiyem Armoury Crate programını kurmamanızı tavsiye ederim.