Benkogambit

Başarılı
Merhaba, ASUS TUF F16 bilgisayarımı bu sabah elime aldım, Windows 11 kurdum ve Windows Update'ten güncellemeler yaptım ama herhangi bir web siteye vb. gidip driver güncelleme yapmadım. Şu an yapmam gerekenler neler, hangi driverları nereden güncellemeliyim?

G-Helper, NVIDIA GPU Driver, ASUS'un sitesindeki Bluethoot vs. Driverları.

Ayrıca WinUntil ile Debloat atmanızı da öneririm. Windows varsayılan olarak dünyaları yükleyip getiriyor, gereksiz yük kurtulun gitsin.

Armoury Crate.

Not: Bu dizustu seninkiyle ayni model olmayabilir bu siteden senin bilgisayarinin sayfasini bulabilirsin.

Armory crate gibi atık bir program yerine g helper kurması daha mantıklı.

@Benkogambit, talongod hocamızın dediklerini uygulayın; ve Armoury Crate'i kaldırıp g-helper kurun. Ardından g-helper üzerinden ASUS hizmetlerini devre dışı bırakın, ihtiyacınız olduğu an anlık olarak açarsınız.

Armory crate gibi atık bir program yerine g helper kurması daha mantıklı.

@Benkogambit, talongod hocamızın dediklerini uygulayın; ve Armoury Crate'i kaldırıp g-helper kurun. Ardından g-helper üzerinden ASUS hizmetlerini devre dışı bırakın, ihtiyacınız olduğu an anlık olarak açarsınız.
Hocam şuan armory crate'ten ilerliyorum, baktım arkadan bilgisayarı yoruyor geçerim g-helper'e.

Hocam şuan armory crate'ten ilerliyorum, baktım arkadan bilgisayarı yoruyor geçerim g-helper'e.
@talongod hocam şimdi ilk kez kuruyorum ya temizinden buradan kurayım sonra geçeceğim g-helper'e , size de teşekkür ederim.