dnz.999

Çalışkan
Yeni monitörümü bugün aldım, kutudan çıkardım ve test ettim. Böyle bir sorun buldum. Mavi ekranda kayboluyor, değişim yapılır mı? Sıkışmış piksel ise bunu kendim düzeltebilir miyim? Monitörüm Hepsiburada'dan aldığım Lenovo Legion R24e modeli.

IMG_20250613_221223.webp

IMG_20250613_221232.webp

IMG_20250613_192123_389.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir günde problem olacağını sanmıyorum. Yalnız güncel iade koşullarını bir kontrol edin derim. En son 5 ölü piksel olmadan iade olmaz vb. şeyler söyleniyordu.

Değişim yapacağım hocam krediden aldığım için satıcı Hepsiburada idi.

Monitörü kullanalı 1 saat bile olmadı saniyesinde test ettim gördüm oyuna girdim bi el attım pek göze çarpmadı belki değişmem bilmiyorum sıkışık pixel düzelebilir diyorlar.

Bir günde problem olacağını sanmıyorum. Yalnız güncel iade koşullarını bir kontrol edin derim. En son 5 ölü piksel olmadan iade olmaz vb. şeyler söyleniyordu.

Hepsiburada stokları bitmiş daha talep kontrol ediliyor diyor stok yoksa nasıl olacak değişim. 3500 TL aldığım monitör şu an olmuş 5.000 TL bir çözümü var mı bildiğiniz?

Son düzenleme:
Değişim yapacağım hocam krediden aldığım için satıcı Hepsiburada idi.

Monitörü kullanalı 1 saat bile olmadı saniyesinde test ettim gördüm oyuna girdim bi el attım pek göze çarpmadı belki değişmem bilmiyorum sıkışık pixel düzelebilir diyorlar.

Hepsiburada stokları bitmiş daha talep kontrol ediliyor diyor stok yoksa nasıl olacak değişim. 3500 TL aldığım monitör şu an olmuş 5.000 TL bir çözümü var mı bildiğiniz?
Ayni durumu yaşıyorum sizin değişim talebiniz onaylandı mi?

@dnz.999 iade ettiniz mi hocam? arkadaşım aldı aynı monitörü 1 tane ölü piksel var galiba ama sadece beyaz ve yeşilde belli oluyor. aide etmeye gerek var mı sizce?
1754565869528.webp