Ahmet35

Uzman
RTX 4070 Super Galax aldım içinden dönüştürücü çıktı PSU'u bagladım ışık yanıyor ama goruntü gelmiyor monitöre.
PSU: ASUS650W önceki kartım 6700XT'ydi.

IMG_20241129_202455.webp

IMG_20241129_202434.webp

Dosya Ekleri

• IMG_20241129_212459.webp
    IMG_20241129_212459.webp
    199,9 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeni fotoğraf attım bakarmsnz oturmuyor pin giriş devresi kırılacak mandala basarak ittiriyom girmiyor çok sıkı.

Kasayı yan yatırıp deneyin. Birazcık sağa sola oynatarak destek alın. Yine de oturmadıysa başka birine taktırın. Riske almaya değmez.

Son düzenleme:
Kasayı yan yatırıp deneyin. Birazcık sağa sola oynatarak destek alın.

Şu an elimde daha rahat bastırıyım diye yaptımda yolladıkları kablomu ekran kartındaki devremi kasıyor girmiyor ve ufak cızırtı sesi geliyor kırılacak birqz daha zorlarsam o plastik yer :)

Hocam gamingeni aradım Yurtiçi Kargo kodu verdiler kontrol etçeklermiş ben soğudum karttan şimdi bunlar kontrol edene kadar 7 günlük iade hakkı geçecek ben nasıl yapabilirim ona göre başka sipariş vericemde.

Şu an elimde daha rahat bastırıyım diye yaptımda yolladıkları kablomu ekran kartındaki devremi kasıyor girmiyor ve ufak cızırtı sesi geliyor kırılacak birqz daha zorlarsam o plastik yer :)

Hocam gamingeni aradım Yurtiçi Kargo kodu verdiler kontrol etçeklermiş ben soğudum karttan şimdi bunlar kontrol edene kadar 7 günlük iade hakkı geçecek ben nasıl yapabilirim ona göre başka sipariş vericemde.

Gaming Gen'i arayıp 14 günlük cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi söyleyin.