Yeni alınan Steelseries Arctis Nova 1'in yazılımı ve mikrofonu çalışmıyor

20380

Becerikli
Yardım edin. Daha yeni aldım ne yapacağım bilmiyorum.

Yardım edin. Daha yeni aldım ne yapacağım bilmiyorum.

Nova 1'i zaten yazılım gormez jakla calisiyor. Mikrofonu icin kablo, SS GG uzeerindeki sonar tarafında secili aygıt ve kulakligin arkasindaki tusa bakabilir misiniz?

En basa calisan bir şey koyarsaniz ve solundaki seye basarsaniz hepsi esitlenir ve calismaya baslar, mikrofon haric.

Nova 1'i zaten yazılım gormez jakla calisiyor. Mikrofonu icin kablo, SS GG uzeerindeki sonar tarafında secili aygıt ve kulakligin arkasindaki tusa bakabilir misiniz?
Cihazı nasıl seçeceğim sonarı yeni açtım.

Sadece mikrofon diye gözüküyor.

Tamam, tek secenek varsa baglidir veya gormustur. Calismamasinin tek sebebi ya kablo tam oturmadı ya da kulakligin arkasindaki mikrofon susturma tusu aktif.

Ses geliyor mu normal bir sekilde sadece mikrofon calismiyor yani? Kasadaki combo jack veya cogaltici ile beraber taktiniz buyuk ihtimalle. Cogaltici icin renklerin ayni olmasi ve tam oturması combo jack icin de tam oturmasina dikkat edin. Cihaz secimini yapar misiniz ses gelmiyorsa.

Kablolar tam oturmuş şekilde cihaz seçimini nasıl yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…