Detaylar
Kim cevapladı?Yardım edin. Daha yeni aldım ne yapacağım bilmiyorum.
Nova 1'i zaten yazılım gormez jakla calisiyor. Mikrofonu icin kablo, SS GG uzeerindeki sonar tarafında secili aygıt ve kulakligin arkasindaki tusa bakabilir misiniz?
En basa calisan bir şey koyarsaniz ve solundaki seye basarsaniz hepsi esitlenir ve calismaya baslar, mikrofon haric.
Cihazı nasıl seçeceğim sonarı yeni açtım.Nova 1'i zaten yazılım gormez jakla calisiyor. Mikrofonu icin kablo, SS GG uzeerindeki sonar tarafında secili aygıt ve kulakligin arkasindaki tusa bakabilir misiniz?
Duzenleme yaptim, bakabilirsiniz.
Cihaz secimi boyle yapiliyor, Nova 1 olarak gormez hoparlör olarak gorebilir.
Sadece mikrofon diye gözüküyor.Duzenleme yaptim, bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 176168
Cihaz secimi boyle yapiliyor, Nova 1 olarak gormez hoparlör olarak gorebilir.
Tamam, tek secenek varsa baglidir veya gormustur. Calismamasinin tek sebebi ya kablo tam oturmadı ya da kulakligin arkasindaki mikrofon susturma tusu aktif.
Hala gelmiyor.Tamam, tek secenek varsa baglidir veya gormustur. Calismamasinin tek sebebi ya kablo tam oturmadı ya da kulakligin arkasindaki mikrofon susturma tusu aktif.
Ses geliyor mu normal bir sekilde sadece mikrofon calismiyor yani? Kasadaki combo jack veya cogaltici ile beraber taktiniz buyuk ihtimalle. Cogaltici icin renklerin ayni olmasi ve tam oturması combo jack icin de tam oturmasina dikkat edin. Cihaz secimini yapar misiniz ses gelmiyorsa.
Kablolar tam oturmuş şekilde cihaz seçimini nasıl yapacağım?Ses geliyor mu normal bir sekilde sadece mikrofon calismiyor yani? Kasadaki combo jack veya cogaltici ile beraber taktiniz buyuk ihtimalle. Cogaltici icin renklerin ayni olmasi ve tam oturması combo jack icin de tam oturmasina dikkat edin. Cihaz secimini yapar misiniz ses gelmiyorsa.
Kablolar tam oturmuş şekilde cihaz seçimini nasıl yapacağım?
Realtek HD Audio yazıyor onun ustune bas, mikrofon icin de ayri sececeksin.