Detaylar
Kim cevapladı?Jak girisi monitore mi bagli kasaya mi hocam? Normalde gormesi gerek ve sesin de gelmesi lazim. Kulakligin arkasindaki tekerlegi dondurdunuz mu? Baska ihtimal kalmadi.
Realtek HD Audio yazıyor onun ustune bas, mikrofon icin de ayri sececeksin.
Hocam çoğaltıcıyla ön panele bağlı.
Evet döndürdüm.Jak girisi monitore mi bagli kasaya mi hocam? Normalde gormesi gerek ve sesin de gelmesi lazim. Kulakligin arkasindaki tekerlegi dondurdunuz mu? Baska ihtimal kalmadi.
Arkaya takıp dener misiniz? Olmazsa Windows ses ayarları uzerinden cihaz secin yine olmazsa onerebilecegim bir şey kalmadi.
Arkaya takıp dener misiniz? Olmazsa Windows ses ayarları uzerinden cihaz secin yine olmazsa onerebilecegim bir şey kalmadi.
Tamamdır.
Hocam arkaya taktım yine bir şey olmadı.
Bilgisayarın ses suruculerinde problem var gibi hocam sanki. Telefon tablet jak girisli fark etmez dener misiniz kulakligi.
Sürücüleri nasıl güncellerim?Bilgisayarın ses suruculerinde problem var gibi hocam sanki. Telefon tablet jak girisli fark etmez dener misiniz kulakligi.
Anakartinizin tam modelini internete girip isletim sistemi vs sectikten sonra Audio, lan, chipset gibi seyler olmasi gerek.
MSI A520 M-A PROAnakartinizin tam modelini internete girip isletim sistemi vs sectikten sonra Audio, lan, chipset gibi seyler olmasi gerek.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-